hits

desember 2014

Los Angeles in my <3

This is my city! Check out this amazing video

LA can be brutal, depressing and lonely. But it is also incredible, beautiful, diverse, full of life and possibilities, great people (if you search you will find :)) and it is the place where dreams come true.

I love being back in the city of angels!

From my rooftop the other night #nofilter

Thanksgiving

Forrige uke var det thanksgiving, og vi feiret hjemme hos Bill Siddons, min gamle manager, som forsatt er som familie for meg. Kalkun sto selvfølgelig på menyen, men heldigvis hadde de vegetar alternativer også! OG MASSE dessert. Pumpkin Pie, Apple Pie, Pecan Pie, Smores Pie.. mmm så mye godt! Rullet hjem, men det er vel det man skal etter en thanksgiving middag! Endte opp med å spille et spille et spill som heter Cards Against Humanity. Jeg elsker spill og leker, så det passet meg yppelig. Fantastisk morsomt. Ble helt frelst, så dro rett hjem og bestilte det, så nå venter jeg bare på å samle en gjeng moroklumper for å spille! :) 

Bildene er tatt av Michael Siddons

Beat for Beat

Imorgen (Fredag) er jeg sammen med denne fine gjengen på Beat for Beat! Tune in på NRK1 klokken 20.05 Vet ikke om jeg får sett det fra USA pga geoblock på NRK sin nettside, men håper jeg får sett det. Om ikke får dere fortelle meg hvordan det var!! :)