hits

oktober 2014

Er dette normalt??

Tok disse bildene på Home Depot i LA for 2 uker siden... Jul i begynnelsen av oktober!? Hallo?! La oss nå få konsentrere oss om Halloween først!!

Har de dratt fram julepynten i Norge enda?

Movie Monday

Boys Don't Cry 

 

Dette er en viktig film. En sann historie om transseksuelle Teena Brandon. Om du ikke har sett den, bør du absolutt gjøre det. Hillary Swank vant Oscar for rollen som Brandon. Filmen portretterer kampen Teena Brandon må kjempe for å være seg selv i et trangsynt samfunn i midten av Amerika. Det er en sterk, men viktig film! Must see! Den finnes på Netflix. 

Melrose Flea Market

The fleamarket on Melrose and Fairfax is one of my favorite sunday- funday activities! I love the vibe, and the fact that you can find really unique stuff there. Usually for a good price. Everything fron jewelery and clothes, to art, crystals, and funiture. Just ordered a custom made coffee table from an artist who makes furniture and sells it there. Im so excited. Picking it up next sunday! Woho!

I am in love with my new TOMS camo shoes with heels!! I had no clue TOMS made shoes with heels till I found these. Now I live in them! Casual and cool at the same time! L.O.V.E!

Masterchef <3

Det var en utolig kul opplevelse å være med i Masterchef. 

Jeg traff fantastiske mennesker, og fikk virkelig utfordret meg selv. De første dagene var jeg så nervøs, som jeg aldri har vært. Når jeg står på scenen, eller gjør noe med musikken blir jeg aldri SÅ nervøs. Men dette var ukjent, jeg visste ikke hva vi skulle få, og jeg var veldig usikker på mine egne evner. Hjertet banket som på en liten kanin, jeg skalv på hendene, og var fryktelig spent på hva vi skulle få. Jeg er stolt over å ha kommet så langt som jeg gjorde. Jeg nådde målet mitt, som var å holde ut hele uka, selvom det føltes som jeg klamret meg fast i et halmstrå de to siste dagene. :D Så det var helt greit å ryke ut idag! Sarah Natasha fortjente virkelig å gå videre! Nå heier jeg videre inn i semifinalene! 

Her er noen bilder fra oppholdet i Danmark! 
There is no place like HOME

Var i Los Feliz og spiste middag på en fantastisk koselig restaurant som heter HOME ikveld! Elsker å oppdage nye steder i denne byen. Det er så stort her, og det er fortsatt masse deler av byen jeg ikke har rukket å utforske. Home ble jeg tipset om av en venninne, og den skuffet ikke! Utrolig koselig sted med god mat og kul vibb! Bør sjekkes ut om du er i LA!

Hva har jeg gjort???

Idag kan du se meg på Masterchef kjøkkenet? klokken 19.30 på TV3!

Har en følelse av at dette blir underholdende! 
 

På mandag skjer det!!!

Jeg er allergisk mot rødløk, tomat og avokado. OG jeg er vegetarianer. OG jeg brekker meg veldig lett av ting som lukter vondt, smaker vondt, har ekkel konsistens, eller bare er ekkelt? 

Og neste uke er jeg med i Masterchef! Hvordan skal dette gå??? Sjekk promoen her: 

video:masterchefnorge329332monthu193045

 

 

Cravings

One of my favorite treats here in LA is froyo with yummy toppings! I am a chocoholic, and today was one of those days when the thought of chocolate just kept creeping into my head when i tried to work.. Not good. So I ended up giving in and going to pinkberry! I havent been there since I got back, but wow I almost forgot how good it is! I think Im in heaven!

Los Angeles! First week!

Sånn, da har jeg endelig flyttet tilbake til Los Angeles!! BEKLAGER at det har tatt meg så lang til å oppdatere bloggen. Det har gått i ett her, men skal forsøke å oppsummere litt av hva som har skjedd så langt. Begynner men første uken. 

Reiste direkte fra Oslo til LA med Norwegian Dreamliner. Ingen problemer, flyet var nytt og fresht, og vi landet faktisk en time tidligere enn planlagt! 

Solgte unna masse klær og ting før vi dro. Er så deilig å bli kvitt ting. Det er en ubeskrivelig frihetsfølelse å ikke være bundet av ting, men å kunne følge hjertet og gå dit det fører deg! 3 kofferter var det jeg fikk med meg. Og det burde holde! Vel framme på LAX hadde vi bestillt en kjip van til å plukke oss opp, sfor å være sikre på at vi fikk plass til all bagasjen, men gjett hva? Vi fikk ikke noen van, isteden kom det en diger limo og plukket oss opp. Hyggelig overraskelse! :)

Da vi kommer fram til leiligheten vi skal bo i oppdager jeg at favorittjakken min, som jeg hadde på flyplassen da vi landet er borte. Jeg blir kjempelei meg og er sikker på at om noen har funnet den, har de tatt den. Men da jeg ringer til lost and found viser det seg at noen faktisk har levert inn jakken, og jeg kan komme ned og hente den! Hvor ofte skjer det? 

Første uka besto egentlig mest av visninger. Vi måtte ha funnet noe å flytte inn i innen 5 dager, for da kom han vi bodde hos hjem.

Og så, på årets varmeste dag- etter masse visninger på stygge, overprisede leiligheter med pappvegger, rustne kjøkken, ekle bad, og teppegulv, oppdager jeg en søt liten hund som vandrer for seg selv opp mot traffikerte Hollywood blvd. Det er ingen i nærheten, bortsett fra en postmann, så jeg spør om det er hans hund. Det er det ikke, men han forteller at den har fulgt etter han en stund. Jeg skjønner at den lille hunden har kommet bort fra eieren sin. Den lille skjønningen er helt uttørket, og litt skeptsk til å bli med meg, men jeg får lokket henne inn i bilen. Tar henne med hjem og gir henne litt vann, før vi tar henne med til en veterinær for å se om hun har chip. Det har hun, men den er satt inn så nylig at de ikke kan få opp kontaktinformasjonen på eieren. Dvs at vi må vente til dagen etter for å kontakte veterinæren som satte inn chipen for å finne eieren. Får med oss et bånd og litt mat, og forbereder oss på å passe på lille Molly som vi tilslutt begynner å kalle henne for. Dagen etter får vi kontakt med eieren, som viser seg å være et rescue center. Hunden som egentlig heter Cassie (Molly var jo ikke så langt unna?) hadde blitt adoptert bort noen dager tidligere, men de nye eierene hadde latt porten stå åpen, og de hadde tatt av henne tagen, så hun sa at de ikke fikk henne tilbake.

Første søndagen var det Sunset Strip Music Festival, og Tove Lo, som jeg elsker, skulle spille. Hadde så lyst til å dra, men fikk ikke ut fingeren til å kjøpe billett. Men lørdag kveld er vi på fest i little Norway House med gamle og nye venner, og en venn av en venn spør om vi har lyst på gratisbilletter til Sunset Strip Music Festival på søndagen. Er ikke det ganske sprøtt? Du får det du ber om, tydeligvis!Så da fikk jeg sett Tove, og rocka løs på festival!

Og vi fant drømmeleiligheten, ny, fresh og med utsikt til Hollywoodskiltet, så vi fikk flytte inn samme dag som kompisen vår kom hjem! Det kunne ikke vært bedre! :)

Og det er selvfølgelig med POOL!!! :D Hurra!!!