hits

august 2014

Masterchef begynner ikveld!

Idag er det premiere på MasterChef på TV3. Gleder meg sånn til å se alle episodene! Var på premiereevent på fredag, og traff mange av de andre fine deltakerene! 

Fikk se en liten promo- blandt annet med klipp fra når jeg klipper for stort hull i posen og søler hele sjokoladedeigen min utover benken.  

Tror det blir et fantastisk program med mange morsomme folk satt i vanskelige situasjoner! Sånt blir det bra TV av. Gleder meg veldig til å se første uka nå med blandt andre Mira, Terje og Erlend Elias. Ser ut som Mira får gjennomgå i promoen! <3

Photobombed med Mia og Alexandra


Traff på Alexx Alexxander og Christine Guldbrandsen 

Her kan du se promoen: 

 

Gruppa jeg var med i kommer ikke på TV før i oktober- der vet jeg det er mye moro som skjer, men er helt sikker på at det er minst like mye rart og mosomt i de andre gruppene! ;)

 

Skal du se på?  

I give you all of me

I was made of honor and wedding singer in Christine and Magnus' wedding about a month ago...
The cutest little family! <3
I did a cover of John Legend's "All of Me" in the church.

Masterchef

I juni spilte jeg inn MasterChef som kommer på TV3 til høsten. 

Det er noe av det morsomste jeg har vært med på, og samtidig noe av det mest nervepirrende. Jeg gikk rundt og var konstant nervøs! Hjertet banket som på en liten kanin, for jeg var så nervøs for oppgavene. Havnet i en kjempefin gruppe med Sarah Natasha Melbye, Andreas Håtveit, Trine Grung, Kim Daniel Sannes og Per Sandberg. Om det ikke ble mye bra mat, tror jeg iallefall det ble mye bra TV! ;) Kim Daniel og meg

Andreas = Smiley = Mister nice guy!Kanine! Nervøs for hva slags oppgave vi kommer til å få!

Eyvind og Trine! Hellström er helt fantastisk, og ikke skummel i det hele tatt ( som jeg var redd for)! Trine er networking-queen, og inviterte meg til å teste facebookkurset hennes. Har ikke fått begynt enda, men gleder meg til sjekke det ut. Burde vel strengt tatt egentlig ta blogg kurset hennes, kunne nok trengt å få litt struktur og rutine på bloggingen min!? :D Eller hva? 

Knut Olav var deltakeransvarlig og gjorde oppholdet og opplevelsen enda bedre! Han tok oss med på fin restaurant etter innspilling. 

Solnedgang over København! <3

 

Kanine, Andreas, Knut Olav og Sarah Natasha.


Statsbudsjett-forhandlinger og masterchef gikk hånd i hånd for Per Sandberg :) 

Sminkefri obagi-oppdatering

Nå er det nesten 4 mnd siden jeg startet med Obagikuren for å få bukt med hudproblemene mine. Tenkte det var på tide med en liten oppdatering.

Jeg trodde jo egentlig at jeg skulle gjøre en BluePeel i April, men huden var ikke klar for det enda, og Siri hos klinikk Bunæs trodde at jeg kanskje ikke trengte det. Vi ble enige om at jeg skal gå på kremene til slutten av august også tar vi en ny vurdering da. Forhåpentligvis er det nok med bare krembehandlingen. 

Egentlig skulle jeg ha brukt tretinoin kremen hver kveld, men i og med at den gjør at man blir rød og flasser, har jeg måttet ta et par pauser pga jobb. Jeg går fortsatt på produktene, og har ikke hatt pause på over to uker nå, så nå virker det som jeg er over den værste "flasse-kneika" nå begynner huden bare å bli bedre. 

 

Nå: Bilde fra 9 Juli         Da:Bilde fra 9 April

Pigmentflekkene er borte, urenhetene på haka er borte. Hudtonen er jevn, og det føles deilig å endelig gå uten sminke igjen! :) 

Dette er prisen jeg har betalt, men det har vært verd å flasse, når jeg ser så bra resultater!  

Holder dere oppdatert på utviklingen! Og husk å forebygg med høy solfaktor i ansiktet hver dag! Jeg bruker SPF 50. 

Riding a unicorn

My phone fell in the water last week, so I feel pretty disconnected. Waiting for my insurance company to give me a new one, but they are zzzzoo slow! Hopefully I will be back online next week. 

But it actually feels good being disconnected for a little while, esp when the days are so hot. Theres not much more to do than relax and go swimming. I can't seem to think or get any work down in this heat. Im not complaining! I love this weather!! :D 


A lot of Stockholmers are trying to deal with this heat.. :)