hits

mai 2015

Gig i LA

For et par uker siden var jeg på avskjedsfest for en venninne på en av LAs hotteste nye klubber, Break Room 86. Venninnen min og jeg kom helt tilfeldig i snakk med noen gutter som viste seg å være bandet. En uke senere kontaktet de meg og spurte om jeg ville dra et par låter med dem, og det kunne jeg jo ikke si nei til, så sånn ble det. Herregud så gøy det var å stå på scenen igjen! Har jo bare vært i studio og skrevet siden jeg kom hit, og det er jo å stå på scenen som er det jeg synes er morsomst, så jeg storkoste meg. Etter showet kom eieren bort, og sa at han ville ha meg på den scenen hver tirsdag! :D Så da blir det show der de neste to tirsdagene, før jeg drar til Norge (skal spille litt i Norge i sommer - legger ut datoer snart!) og forhåpentligvis blir det mer Break Room når jeg er tilbake i August!


 

Spilte Kids in America av Kim Wilde

Og Heart of Glass av Blondie

Break room er en skikkelig 80s bar med 80s musikk, kasetter, arcade games, LP-plater, kassetter, og egne private karaokerom! Elsker det! Kult sted å dra om man er i LA! 
Bilder lånt fra LA.eater.com

VÅRYR

I LA er det jo omtrent bare en sesong (sommer) hele året, så det var deilig å komme til New York og kjenne på ekte vår-vær.

Det er fortsatt litt kaldt i luften, men sola varmer godt. Blomstene springer ut, byen pulserer, det er flotte farger overalt, og folk er generelt fornøyde! 

Vi er iallefall veldig fornøyde! <3

Hva synes du er det beste med våren?