hits

april 2016

Hair transformation

Begynte å bli klar for en forandring nå, i og med at jeg snart skal slippe ny musikk. Skal ta nye pressebilder og coverbilder nå framover, så var klar for en oppgradering av manken! 
Hårstylisten, Christina Fyffe, er helt rå! Hun har gjort håret til folk som Victoria Beckham, Eva Longoria og Jessica Simpson, og hun er en skikkelig herlig dame! SÅ glad for at jeg fant henne! Sjekk ut www.KenPaves.com
 
Before:Documenting..
 
 Timelapse video:
 
BEWOtKxRb3O

 

AFTER:
Processed with VSCO with g3 preset

Russelåter jeg har skrevet...

Mange lurer på hva jeg jobber med når jeg er her borte i LA, bortsett fra å jobbe med min min egen musikk, og den kommende EPen. En ting jeg gjør er å skrive låter for andre, og det siste året har jeg faktisk skrevet endel russelåter. 

Jeg har samarbeidet mye med Martin Tungevaag / Tungevaag & Raaban, har skrevet 7 russelåter for dem seneste året!

Det er gøy å skrive låter på bestilling. Russen har jo et konsept, og vet ofte jo hva de vil si, iallefall hva de IKKE vil si i teksten etc. Så må man prøve å skape noe som passer deres ønsker, og som er catchy, og lett å synge med på når man fester. 

Her er noen av låtene jeg har skrevet (jeg synger på et par av dem og- hører du hvilke?): 

Electric Sky

Fleek

Luxe

Tinseltown

Om du er russ og trenger låter, eller vil ha musikk skrevet for noe annet- ta kontakt! :) 

"Not in this lifetime..."

... Sa Axl Rose på spørsmål om han kom til å spille med Slash igjen. De to rockelegendene som sammen startet Guns N Roses har ikke spilt sammen siden 1993 (!) men igår hadde det reunion på klubben der det hele startet. The Troubadour i West Hollywood. En liten klubb som rommer max 500 mennesker. Der kicket de igang reunion turneen sin med en surprise gig. Kun 450 billetter var til salgs, og det ble helt kaos i byen. Folk gikk av skaftet for å få billetter. Jeg har  krysset veier med Guns N Roses flere ganger i min karriere oppigjennom årene. Da jeg bodde i LA forrige gang var jeg med i en "battle of the bands" konkurranse, der Tom Zutaut som var A&R og den som oppdaget og signet Guns N Roses var dommer. Han likte det jeg gjorde, og begynte å hjelpe meg som en slags manager / a&r consultant. Jeg skaffet han jobb som booking ansvarlig for quartfestivalen, der han booket Slash til å headline, og da fikk jeg litt kontakt med Slash og hans familie. Senere har jeg jobbet endel med Richard Fortus som er den andre gitaristen i Guns N Roses. Vi ble introdusert via en god venn av meg som er mixer, og Richard spiller gitar på min første single "Trying you on". Vi har også skrevet noen sanger sammen, og han introdusere meg faktisk til managementet som har hjulpet meg i LA, og som har sponset visumet som jeg er på nå. Han har spilt med flere pop artister, blant annet Rihanna. Det var via Richard jeg fikk billetter til den supereksklusive konserten igår. 
Vi spiste middag sammen for noen dager siden, for å catche opp, og da fortalte han om denne giggen, og fikk fikset meg to billetter! 


Meg og Richard i Oslo for noen år siden. Bildet er hentet fra 730.no

Det gikk ikke opp for meg hvor stort det egentlig var før igår. Det var ville tilstander igår da de offentliggjorde at de skulle spille der. Billetterne gikk for tusenvis av dollar på nettet! Så noen som tilbød $6000 for en billett! Det var jo virkelig et legendarisk event i rockehistorien, som 500 mennesker skulle få overvære, og jeg var en av dem!

 

Det var helt FANTASTISK! 

Da vi kom sto det MASSE fans utenfor som ventet på å få et glimt av de gamle heltene.  Security var super strengt, og alle mobiler ble låst inn i hylstre som bare kunne låses opp med en sånn "alarmåpner" som de bruker i klesbutikker. Føltes ganske nakent å ikke ha mobilen, hadde gledet meg til å filme og ta bilder, og nå visste jeg ikke engang hva klokka var. Men i etterkant savner jeg ikke å ha bilder. Jeg fikk opplevelsen, jeg var helt tilstede hele tiden, og husker alt. Det var nesten litt rart å være på en konsert der det ikke er et hav av mobiler i luften som filmer hele showet. Vi hadde fått VIP billetter, så vi hadde kjempefine plasser på galleriet. Det var smekkfullt overalt, men vi klarte å finne et sted der vi hadde full oversikt. 

Det var også en superVIP avdeling rett ved siden av oss, og der dukket det opp mange kjente fjes. Jim Carry, Nicholas Cage, Lana Del Rey, Chris Brown, Bradley Cooper, Lenny Kravitz, Kate Hudson etc. Så at Kate Hudson hadde klart å få med seg mobilen inn, det er vel lettere å få til sånnt om man er A-list... 

Så, til det viktigste- KONSERTEN! Har fått masse spørsmål av folk i sosiale medier om hvordan det var. 

Det var som å bli tatt med tilbake til 80 tallet. De spilte alle de gamle hitsene. Axl var i supergodt humør, og introduserte sin gamle venn Slash. Og han sang EKSTREMT bra! Ble kjempe imponert. Axl er ikke i toppform fysisk, men vokalt! Wow! Alle gutta er jo rundt 50, men holder seg sykt bra, bortsett fra Axl. 

De var skikkelig rockstars på scenen. Axl hadde ca 6-7 sceneantrekks skift, mens Slash hadde på seg det samme han har hatt siden 80-tallet. Han skiftet bare gitarer. :)

De spilte råbra, og det var noen gitarsoloer der som rørte meg langt inni sjela. Min venn Richard var helt vill med gitaren sin, jeg blir så imponert når folk er "masters of their craft". Det er virkelig denne gjengen. De leker seg, shower, og samtidig spiller de helt plettfritt.

Å få se et legendarisk rockeband, men noen av verdens beste musikere boltre seg på en så intim scene var rett og slett magisk. Og det at vi ikke hadde mobiler var faktisk befriende, og gjorde at vi fikk med oss alt og virkelig var tilstede. Energien var til å ta og føle på. Det så ut som bandet koste seg på scenen også. De har fått med en ung jente i bandet på keys og. Hun var vel egentlig det eneste på scenen som så ut som 2016, resten føltes som en skikkelig throwback! :) Tidenes throwback! 

video:img4225

snapstory fra igår - aninamusic

Anbefaler å låse ned mobilen neste gang du er på konsert! ;)