hits

februar 2016

Når jeg våkner imorgen...

...er dette meg!! Jeg har bursdag!!!! Elsker å ha bursdag! Beste dagen i året! Har et ganske barnslig forhold til bursdag egentlig... 
Gleder meg til frokost på senga, gaver (det har allerede kommet en spennende pakke i posten fra mamma..) og best av alt, jeg får bestemme hva som skal skje! :) 

Det er meldt stålende sol og 27 varmegrader her i LA, så det blir en tur på stranden, med sykling eller rollerblading, deilig lang lunsj på en koselig restaurant, kake, fro-yo, litt titting i butikker, og forhåpentligvis drinks med noen venner på kvelden.

Følg meg på snap for å bli med på morroa! Heter aninamusic der, og det samme på instagram.

Wiiiiiii!!!!

Min favorittmusikk for tiden...


Jeg elsker spotify! I våres var jeg faktisk så heldig å bli invitert til hovedkontoret til Spotify i New York. For et sted!! Det var gigantiske kontorer, ping pong bord, 3D printere, hobbyrom, kjøleskap fulle av brus, juice, øl og godteri... De hadde til og med vendingmachines med ipader og datautstyr! 

Jeg elsker at det er så lett å finne ny musikk på spotify. Jeg følger endel spillelister som ukentlig legger ut musikk, "New Music Friday" blandt annet. Jeg har laget en spotify spilleliste med mine nye obsessions! 

Følg den gjerne! Oppdaterer ukentlig! 

https://open.spotify.com/user/122386995/playlist/3lFeXiKbPtWzDtPIJXfK6P

Hva hører du på om dagen?? 

 

 

Clowning around, Hollywood style

Ting skjer fort her i byen. Fredag ettermiddag satt jeg sminkefri i sofaen, med hårkur og joggebukse, da venninnen min Alexis sendte melding og lurte på om jeg ville bli med på en gallery opening... om 45 min... Jeg kastet meg i dusjen og ble klar på 1-2-3. 

Det viste seg å være en skikkelig red carpet event, fullt av ganske stive Hollywood-folk som prøvde å skille seg ut i mengden med alt fra gulltepper hengende nonchalant over hodet, til pupper på størrelse med genmanipulerte vannmeloner. Heldigvis finnes det også morsomme down to earth folk i denne byen. Vi traff på noen andre venner av Alexis som også var i klovnehumør. Jeg er skikkelig dårlig på å vite hvem folk er, men det viste seg at han ene spiller i "How to be single" filmen, som jeg har gledet meg lenge til å se. Han var en kjernekar, og det gjør at jeg gleder meg enda mer til å se filmen. Alexis er også skuespiller og noen av dere kjenner henne kanskje igjen fra Pitch Perfect filmene. 


Life on snapchat...Clowning around


Mickey Gooch, meg, Alexis Knapp, Krystal M Harris, Mike Hermosa

Work Work Work

Nå er det over tre år siden jeg har gitt ut noe musikk, det føles som en evighet, men selv om jeg ikke har gitt ut noe som dere har fått høre, har jeg jo hele tiden jobbet og skrevet låter. Det er mye som skal være foreberedt, som ikke egentlig handler om musikk, før man kan slipper ting.  Det er lett å tenke at det bare er å legge det ut, men det er så mye mer som kreves for å faktisk få musikken ut til folk. For å få den hørt. Nå er jeg endelig ferdig med å spille inn en ny EP, og jeg kan ikke vente med å vise dere hva jeg har laget. Skulle ønske det var ute igår, men akkurat nå jobber vi med å lage en plan på hvordan vi skal release det, hvem vi skal samarbeide med osv osv. Det er derfor ting tar litt tid. Men det er mye spennende på gang!! :) 

Jeg har satt meg som mål å få ut låtene så fort som mulig, deadline har blitt pushet og pushet og pushet, men målet er å ha noe ute senest i April, forhåpentligvis før. Men jeg skal gi de av dere som synes det er lenge til en liten smakebit før det uansett!  Er så taknemmelig for de av dere som har ventet tålmodig på nytt materiale, og vært der og støttet meg hele veien. <3  

Kastet ut hjemmefra...

Men bare for en kveld da... Det er en musikkvideoinnspilling i leiligheten (ikke min video), så jeg måtte rømme til en svensk venninne mens de filmer..

Prøver å være flink til å dele øyeblikk og tanker på instagram, så følg meg gjerne der! :) Instagram

Hot musikktips


355OG8xb-J


De fine guttene i No Sleep For Lucy, som jeg er så heldig å ha som backing band når jeg spiller live, er akkurat ferdige med innspilling av albumet sitt, og har sluppet en akustisk teaser av den nye singlen sin. Jeg er helt hekta. Har den på repeat på youtube. 

Elsker stemmen til Lukas, kunne hørt på den for alltid! :) Og låten er superfin! 

Sjekk den ut her:

-wI1gc2dfioIm not deadJeg tror det er på tide å komme seg ut av hula nå. Jeg har jo ikke akkurat vært så flink til å dele hva som skjer, og hva jeg egentlig har drevet med i det siste- iallefall ikke her på bloggen. Så jeg tenkte å vekke bloggen til liv igjen, og gi dere et innblikk i alt som foregår.

I September 2014 flyttet jeg til LA. De siste årene har jeg brukt på å skrive masse musikk, både for meg selv og andre, og da jeg kom til LA traff jeg en fantasisk produsent som jeg har jobbet intenst med det siste halvåret for å få klar en EP. Det har vært beinhardt fokus på å få ferdig disse låtene, så i høst gravde jeg meg egentlig bare ned og skrev og jobbet med å få låtene klare. Nå ser jeg lyset i enden av tunellen. Det er endel prakiske ting som må på plass først, men jeg jobber på spreng for å få ut første single så fort som mulig. :)

Og mens jeg jobber med det vil jeg gjerne dele mer fra min verden i LA med dere! Håper dere vil være med på reisen! 

XOXO A

Følg meg på snap "aninamusic"

Instagram: aninamusic