hits

Blog

Roadtrip til Grand Canyon

For noen uker siden dro jeg og Josefin på roadtrip til Grand Canyon. Hun jobber som filmprodusent, og skulle skyte en reklamefilm der, og trengte noen til å bli med for å se på location. Å få dra på roadtrip til Grand Canyon med venninna mi og i tillegg få betalt for det, var en no brainer! :) Det eneste var at vi måtte kjøre fram og tilbake på en og samme dag, og det er 8 timer en vei! Men vi fyllte opp med spotifylister og podcasts, så tiden gikk fort. 

Grand Canyon var massivt!! Sjekk ut bildene fra turen!

 


 

 

Halloween i LA med Drake +++

Jeg elsker Halloween! Og det er ekstra gøy å være i USA og feire på amerikansk vis! Dvs all in på kostymer og pynting, samt feiring både fredag og lørdag!

Jeg er hun i Taylor Swifts squad som fortsatt venter på å bli spurt om å bli med i Bad Blood videoen... 😁

Det som er moro i LA er at du aldri vet hvem du møter på, igår dukket Drake plutselig opp...

Legger opp bilder fra fredag imorgen!

Følg meg på snap så lenge- aninamusic

Gig i LA

For et par uker siden var jeg på avskjedsfest for en venninne på en av LAs hotteste nye klubber, Break Room 86. Venninnen min og jeg kom helt tilfeldig i snakk med noen gutter som viste seg å være bandet. En uke senere kontaktet de meg og spurte om jeg ville dra et par låter med dem, og det kunne jeg jo ikke si nei til, så sånn ble det. Herregud så gøy det var å stå på scenen igjen! Har jo bare vært i studio og skrevet siden jeg kom hit, og det er jo å stå på scenen som er det jeg synes er morsomst, så jeg storkoste meg. Etter showet kom eieren bort, og sa at han ville ha meg på den scenen hver tirsdag! :D Så da blir det show der de neste to tirsdagene, før jeg drar til Norge (skal spille litt i Norge i sommer - legger ut datoer snart!) og forhåpentligvis blir det mer Break Room når jeg er tilbake i August!


 

Spilte Kids in America av Kim Wilde

Og Heart of Glass av Blondie

Break room er en skikkelig 80s bar med 80s musikk, kasetter, arcade games, LP-plater, kassetter, og egne private karaokerom! Elsker det! Kult sted å dra om man er i LA! 
Bilder lånt fra LA.eater.com

VÅRYR

I LA er det jo omtrent bare en sesong (sommer) hele året, så det var deilig å komme til New York og kjenne på ekte vår-vær.

Det er fortsatt litt kaldt i luften, men sola varmer godt. Blomstene springer ut, byen pulserer, det er flotte farger overalt, og folk er generelt fornøyde! 

Vi er iallefall veldig fornøyde! <3

Hva synes du er det beste med våren? 


  

  

Magic! og Maroon 5

Min gode venninne Janina, som jobber for Sony Music Sverige, har ENDELIG kommet tilbake til LA! Så fantastisk deilig å ha henne tilbake i byen. Å dra på konserter i LA sammen har begynt å bli en tradisjon for oss, i fjor var vi på John Legend i Disney Music Concert Hall, og på lørdag inviterte hun meg på konsert med Maroon 5 og Magic! på the Forum.

Backstage med Magic! Du har garantert hørt hiten deres "Rude"

Don't kill the magic!

Adam Levine og Maroon 5 leverte varene!

Randy Newman kom inn som overraskelsesgjest, etter siste låt! Ballongregn! <3 

Beach day in Malibu

Har ikke vært så mye egg, snø, og afterski på meg i påsken, men har gjort mye annet gøy. Dro blandt annet ned til Malibu og koste meg i et fantastisk hus med privat strand og havet som hage (og mulighet til å fiske fra balkongen)...

Kan ikke klage!! 

Med fineste Merete Gamst (@positivista)

Må klype meg i armen noen ganger, når det går opp for meg at jeg bor på et sted som dette!! 40 min kjøring fra Hollywood, så er man i PARADIS!!Teal 

LYKKE!

Kjære Natalia Kills...

 

Jeg er sjokkert over den grusomme mobbingen av den stakkars deltakeren i X-factor New Zealand. 

Jeg visste ikke hvem mannen din var før jeg så dette klippet, men han har tydeligvis patent på dress-looken...

så jeg tenkte jeg bare skulle tipse deg om et par andre du bør ringe å skjelle ut for å kopiere looken hans... 
Ullstein Bild / Getty Images

 

Meg på paradise hotell!

NEIDA! Men har vært noen dager i Cabo i Mexico. :) Feiret bursdagen til en god venn, og hadde tidenes tur, med tidenes gjeng! :) 

Opplevede så sykt mye på 4 dager. 

Red på hest på stranden, var på magisk båttur, snorklet, testet SUP, så flere gigantiske hvaler og verdens største fisk- en enorm hvalhai som svømte helt inntill båten vår! Koste med en løveunge, spiste på fantastiske restauranter, danset på de hotteste klubbene, og bodde i et rått hus med privat strand, egen kokk og bartender, ja det var rett og slett en fantastisk opplevelse!! Skal få blogget mer om turen de neste dagene, men her er en taste av paradise! :) 

Heaven!!

Boblebad mens solen går ned...

Paradis!

Horseback riding på stranden!! 


Noen av de andre hadde fikset egne capser for turen... 


SUP

z_xm9JRbww
HVAAAAAAAL!!!!! 
GIRLPOWER! Med Aino og Carro fra Icona Pop, Anette Nyseth og Merete Gamst


Oscar party


Vennene mine i Trollbound Entertainment og Moods of Norway arrangerte en heidundranes fest til ære for Oscar nominerte Morten Tyldum og Torill Kove. Masse stolte nordmenn, rød løper og gigantisk pressekorps på plass. De viste utdelingen på storskjerm, og The Imitation Game vant for Best Adapted Screenplay, og talen til Graham Moore var kveldens beste! Jeg klarte ikke å holde tårene tilbake! MÅ sees om du ikke har sett den!

Dresscode for kvelden var Black Tie, altså lang kjole for jentene, og jeg testet for en gangs skyld å ikke gå i svart. Hva synes dere?

Add meg forresten på snap! Aninamusic :)

Stemningen da Imitation Game vant! :) Bildet er lånt fra positivista.com

Mingling og norske flagg

Med Merete og pappversjonen av kveldens helt... 

The Theory Of Everything

Im such a cry baby! Så "The Theory Of Everything", filmen om Steven Hawking på kino her om dagen. Jeg gråt og gråt, måtte holde igjen for ikke å hulke i kinosalen. Nå skal det sies at jeg er ekstremt lettrørt, men FOR en film. For en sterk historie. En sann historie. Den må bare sees! 

Filmen har fem Oscar nominasjoner i år, og jeg er sikker på at den har gode sjanser for å ta med seg noen priser! 

Noe som er bra ved å bo i Hollywood er at det er masse bra kinoer. Jeg bor i gangavstand til ArcLight, og der viser de- på utvalgte filmer, intervjuer med skuespillerene og regissørene etter rulleteksten.. I love it!! 

 

På Grammyfest med Taylor Swift

Igår var det Grammy og fullt av grammyfester i byen! Vi startet på den offisielle Grammy festen og endte opp på Warner Music sin fest på Chateau Marmont! For en kveld!! Den offisielle etterfesten var i et gigantisk convention center. Jessie J spilte, det var gratis mat og drikke, masse flotte kjoler og også endel drøye outfits. En dame hadde en orange kjole med masse hull og puppene på vift! Generelt i overkant mange som er gira på oppmerksomhet samlet på et sted! Vi traff på kompisen vår Fred Ball som var Grammynominert for beste R&B album med Bernhoft! Sammen dro vi videre til Chateau Marmont. Der var blant annet Charlie XCX som hadde spilt rett før vi kom, Rita Ora, Paris Hilton, Taylor Swift og Miranda Kerr - som jeg møtte i dokøen. Traff på masse svenske venner, og rocka løs med med Aino og Carro fra Icona Pop. De slipper snart ny musikk, og det er bare å begynne å glede seg. Fikk noen smakebiter i bilen på vei til afterparty. Glemte seff å ta bilder, men fikk knipset et par fra den første festen.. :)

Merete og jeg klare for eventyr

Traff på grammynominerte Fred!

Jessie J

Sjukt mye folk!

Klare for neste fest!

Vesker og verdier

Har fått med meg designerveske debatten som preger Norge om dagen. Jeg kjenner selv jenter i 15-16 års alderen som har fortalt meg om det enorme merkepresset de opplever i hverdagen og på skolen, og nå leser jeg om det overalt.

Merkepress har det vært i alle generasjoner, men når det blir sånn at jentene på barne- og ungdomskolen vil ha designervesker som koster en halv månedslønn, og blir vurdert av de andre elevene utifra hvor dyre klær og vesker de har - da er det noe fryktelig galt med samfunnet vårt.

Men jeg forstår jentene. Idolene deres, blogg-jenter, instagrammere, moteikoner osv har disse veskene, poster bilder av dem, og gir et intrykk er at med disse veskene er du vellykket. Du vil jo gjerne bli som de du ser opp til, ha de samme tingene, og i den blogg- og selfieverden vi lever i nå er det ikke så rart. Men det er viktig å ikke glemme at det er ganske stor sannsynlighet for at de største kjendisene har fått disse dyre veskene gratis, nettopp fordi merkene da får solgt tusenvis av vesker til alle som ser opp til dem. 

Da jeg var fjortis var det miss sixty bukser og magekorte topper som var på moten, og det alle "måtte" ha. Det måtte selvfølgelig jeg også ha, men da jeg var 14 fikk jeg en brutal oppvåkning på hva som er viktig. Jeg fikk skoliose, en ryggsykdom der ryggsøylen kurver seg som en S, og jeg måtte gå med et stort plastkorsett 23 timer i døgnet. Jeg husker fortsatt dagen jeg fikk vite det. Hele verden raste sammen. Korsettet dekket halve kroppen, det var stort, klumpete, vondt, hvitt, ekkelt, og jeg kunne bare drømme om å gå med "vanlige" klær over det. Så garderoben ble byttet ut med lange skjørt og store gensere, for å skjule korsettet. Korsettet var grusomt, men jeg lærte mye av å bruke det. Det gikk opp for meg at det ikke spiller noen rolle hva slags klær du har på deg. Din verdi kan ikke måles i hva du har på deg, materielle ting eller merker. Det som betyr noe er det som er på innsiden. Det du stråler ut. Det du gir. Plutselig la jeg merke til jeg alle de andre på skolen som skilte seg ut. De som ikke så ut som alle de andre på utsiden. Jeg ble nysgjerrig på å bli kjent med menneskene, uten å dømme dem utifra hva jeg så på utsiden. Nå var jo jeg plutselig en av de som var annerledes selv. Jeg oppdaget at hun som satt bakerst i klassen, som var stille og hadde en annen stil enn de andre jentene, hun som ingen egentlig hadde gjort noen innsats for å bli kjent med- var utrolig hyggelig. Hun hadde en tøff historie de fleste ikke visste om. Mest sannsynlig fordi ingen trodde de hadde noe til felles med henne, siden hun ikke hadde samme "uniform".

Nå er jeg egentlig takknemlig for at jeg gikk igjennom de to årene med korsettet. Det var en hard tid, men det gjorde også at jeg vokste mye som menneske, i en ganske sårbar alder. Jeg blir trist av å høre at dagens fjortenåringer føler at de ikke blir akseptert og "godkjent" om de ikke har en rådyr designerveske å bære skolebøkene sine i. Jeg håper virkelig at trenden kan snu. Det er ikke sunt for noen. Ansvaret ligger både hos foreldre, hos media og hos bloggere og kjente personer. Media har selvfølgelig en stor innvirkning, og når nettavisene skriver fjorten saker om at fotballfrue har retusjert bildene sine, og en sak om at boko haram nærmest har utslettet Baga, er det ikke rart man får et litt forvridd bilde av hva som er viktig. 

Selv har jeg aldri eid en dyr designerveske. Jeg har ikke noe imot at andre vil bruke penger på det, men når BARN skal ha det er det noe veldig feil. Jeg tenker på hva man kan investere i om man har 10 000 kr å svi av. Det er så mange ting og opplevelser som kan gi kjempeverdi i en ung jentes liv og framtid for prisen av en Louis Vuitton veske. For 10 000 kroner kan man få et komplett hjemmestudio, og lære seg å produsere musikk. Jeg kan ikke se for meg at en luksusveske til å ha skolebøkene i gir så mye senere i livet. Jeg tror det er ekstremt viktig å ta seg tid til å snakke sammen, snakke om hva som er verdifult i livet. Det er viktig å prøve å ikke bli helt sugd inn i den narsisistiske selfieverden, men at man forstår hva som skjer utenfor instagram, blogg og snapchat også. 

Verdien din kan aldri måles i hva slags veske du har. 

Valgets kvaler...

Du kjenner følelsen... På vei bort til kassen med vogna full av godsaker (les: ben & jerrys) får du selvfølgelig øye på superfood spirulina chips, som selvfølgelig hadde vært et mye sunnere alternativ. Du stopper opp og dveler ved tanken på superfood chipsen som film snacks. Veier den opp mot sjokoladeisen... og setter den pent tilbake på hylla. Jeg hadde jo allerede bestemt meg da jeg gikk inn. Og ingenting skal plutselig få gi meg dårlig samvittighet. Ikke engang supersunne superfood chips! Kanskje jeg tester de neste gang... ;)

LA-shades


Her i LA er det jo solbrillesesong hele året, så før jeg reiste dro jeg innom favoritten Krogh Optikk i Oslo og fikk hjelp av sjefen sjøl med å finne noen kule nye LA-shades! :) 

Endte opp med to par, et fra Bottega Veneta, og et fra California merket Oliver Peoples. Her er det jo strålende sol nesten hver dag, så solbrillene er blitt mine beste venner! Bottega Venetta på Melrose

Melrose Flea Market!! <3 Med Pink Floyd Junk Food Singlet og Toms sko! Gummiben!!


I Venice med Oliver Peoples brillene. Digger Boho Global armbåndene som mamma hadde med fra Norge!! 

Runyon! 

Farmers Market

Boho Global! <3 


Henger over Sunset Blvd 

Kiss me

Jeg kan ikke tro at det nesten er 2 år siden jeg var med i MGP! Tiden flyr!

Fant disse bildene fra gjennomganger i Larvik.. Good Times!!


 

Nå har Philip, rockestjerna mi, som spilte gitar med meg på scenen på MGP sluppet single med bandet sitt, FLASHAM.  

Kiss me! Skikkelig Rock&Roll. :) Digger det! 

De gir også ut gratis download av låten her

Take me to church

I have loved this song by Hozier for a while now, but I haven't seen the video before today, and I was blown away. I really loved it, so I felt the urge to share it with you guys! 

I love art that has a message, and music videos that tell a story that will make you think. And this video does exactly that.

Love is so pure and honest, and the fact that some people, counties, religions and governments think that they have the right to tell other people that the love they feel is wrong, or not real, really upsets me. Love and equality for all! Lets raise our voices against discrimination of any kind in 2015!

Watch the video and let me know what you think! <3 

 

2014, thank you!

Okay its time for my annual "sum up the year" and reminding myself of all the things that have happened in the past year that I am grateful for. It is always easier to hold on to bad memories, and remember things that were uncomfortable, embaressing or sad, and let that cast a shadow over all the amazing things that have happened in your life, all the moments where you felt good, when you felt happy, the opportunities you got, the good things that happened. So I find this little time where I go through my calendar and pictures to dig up all the good memories and things that have happened in the past year. It is a great thing to do, and I encourage you to do the same. 

Here is my 2014-The year started out busy with a photoshoot with the amazing photographer Roy Rossovich. A portrait interview with the Norwegian magazine KK, and another photoshoot with the super talented Rickard Eriksson. 


Photo by Roy Rossovich

 

Photo by Roy Rossovich


Photo By Rickard Eriksson
We celebrated my beautiful moms 50th birthday, and gave her a gift that awakened her passion for painting, and it has been amazing to watch her find back to her artistic path and watch her grow as an artist. Im so proud of her! I spent the whole winter in LA, making new friends and business associates.I wrote a lot of new music, and got to work with a bunch of talented people.


 

I got to live by the beach and wake up to see dolphins play right in front of me while doing morning yogaI saw seals sing along to jazz in the marinaCelebrated my birthday 3 times ( I love birthdays!!)


I almost got shaken out of bed by an earthquake ( don't know if it is something to be grateful for- I hope it never happens again, but it was an extraordinary experience)

I met someone who believes in my music, who helped me get an artist visa to come back and work in the US. 

Got to be maid of honor in my best friends wedding

Arranged a bachelorette partyWas a contestant in Celebrity Masterchef in Norway, and reached my goal- stayed in the competition for a week. 

Was in the legendary TV show Beat For Beat in Norway, where I got to sing some of my favorite songs! Played gigs with my amazing band over the summer.

Went to my beautiful cousin's confirmation

 

Sold the apartment in Stockholm  

Realized real estate is where you make money

Moved back to LA, and got the dream apartment with view of the Hollywood sign and Downtown LA! 

Miss Stang got a MUSTANG as well. I have always said I need to get a Mustang at one point in my life, and that point is now! 

 tv2G8CRbxb

Found this little cutie pie on the street and rescued her <3
Went to coachella for the first time

I finally cleared my skin, which had bothered me for a few years (acne and pigmentation) with the help from the amazing Zo Medical from Dr. Obagi product series.  Went to Dry Lake and had a great photoshoot with good friends! 

I had a shoot with the super talented photographer Matt Sayles

(Behind the scenes photo)

Built my own home studioStarted writing a movie script, which is almost done! 

My dad came to LA to celebrate Christmas

I got to raise my voice against injustice 

What Im most grateful for is all the wonderful, kind, supporting, loving, creative, unique people I am blessed to surround myself with and have in my life! You guys mean the world to me! <3 

Leaving a wonderful 2014 behind, and stepping into 2015 with more passion, courage and clarity than ever! 

Lets make 2015 the best year of our lives so far! <3 

 

Los Angeles in my <3

This is my city! Check out this amazing video

LA can be brutal, depressing and lonely. But it is also incredible, beautiful, diverse, full of life and possibilities, great people (if you search you will find :)) and it is the place where dreams come true.

I love being back in the city of angels!

From my rooftop the other night #nofilter

Thanksgiving

Forrige uke var det thanksgiving, og vi feiret hjemme hos Bill Siddons, min gamle manager, som forsatt er som familie for meg. Kalkun sto selvfølgelig på menyen, men heldigvis hadde de vegetar alternativer også! OG MASSE dessert. Pumpkin Pie, Apple Pie, Pecan Pie, Smores Pie.. mmm så mye godt! Rullet hjem, men det er vel det man skal etter en thanksgiving middag! Endte opp med å spille et spille et spill som heter Cards Against Humanity. Jeg elsker spill og leker, så det passet meg yppelig. Fantastisk morsomt. Ble helt frelst, så dro rett hjem og bestilte det, så nå venter jeg bare på å samle en gjeng moroklumper for å spille! :) 

Bildene er tatt av Michael Siddons

Beat for Beat

Imorgen (Fredag) er jeg sammen med denne fine gjengen på Beat for Beat! Tune in på NRK1 klokken 20.05 Vet ikke om jeg får sett det fra USA pga geoblock på NRK sin nettside, men håper jeg får sett det. Om ikke får dere fortelle meg hvordan det var!! :) 


 

Farmers Market

Went to the farmers market in Larchmont today. So cozy, with local, organic greens and vegetables, oils, food, pastries and flowers. Perfect Sunday activity!

Doctor Doctor

I lost my voice, so I went to see ENT specialist Shawn Nasseri, who is an expert on troubles with the vocal chords. It was an interesting experience. The walls in his office were filled with gold and platinum records, and cds with personal greetings to Shawn from everyone from Meat Loaf and Incubus to Harry Styles, Jessie J and Rihanna. So, it obvoisly felt like I was in the best hands. He put a long camera inside my mouth and looked at my vocal chords. It was acually not as uncomfortable as it sounds like... He filmed it, so i could see what it looked like after. That was the worst part for a sensitive person like me.. Vocal chords, if you havent seen any before, they look pretty nasty. I guess I think everything inside the body look a bit nasty... So Im gonna spare you for pics of my vocal chords, but I'll give you some from the office!

Luckily, my chords were in pretty good shape, so I dont need surgery, but I will need to do some vocal rehab with a vocal coach and I have to rest my voice and be completely silent over the weekend, which kinda sucks, but anything to get my voice back in tip top shape! Any suggesion of anti-social activities to do where you dont have to interact verbally?

Award show fun

I love how the Swedes support and honor each other. This Friday we went to the Eliason Merit Award, with the Swedish American Chamber of Commerce. It is an annual event honoring Swedes that have contributed towards strengthening Swedish-American relations in the areas of commerce, culture, science and art. Actor Joel Kinnaman got it this year.


All smiles, good times! 

Joel got the award from last years winner, Steve Angelo


Timbuktu was playing

On the red carpet with Petter and Josefin


Debating weather or not to go ask the DJ to play some Spice Girls...

Spice up your life

 

Im not deadJeg vet at det er mange som venter på ny musikk, og gjett om jeg venter på å gi ut noe! Jeg har skrevet nytt materiale i 3 år nå, og har masse nytt jeg vil dele med dere, men ting tar tid når man er independent og gjør alt selv. Det har tatt lang tid og vært mange slag i trynet på veien. Oppturer, nedturer, blod, svette og tårer. Forhåpentligvis blir det bra musikk av sånt. Og nå begynner jeg endelig å se lyset i enden av tunellen. 

Det har vært viktig for meg å bygge det kreative teamet mitt med mennesker som virkelig forstår hvem jeg er, og hvor jeg vil som artist, og etter å ha ventet tålmodig på å finne rett, har jeg endelig funnet en manager her i USA som catcher min greie, og som har hjulpet meg med å komme til LA, skaffet visum og nå guider meg på veien. Det er så deilig å ha noen på laget som kan hjelpe med å åpne dører og å legge en plan. Det er nesten umulig å kunne klare alt alene. Verdien av å ha et team man jobber med som backer en er uvurderlig. Jeg er så takknemlig for alt som skjer nå, og kanskje det var en mening med alt, at jeg skulle vente så lenge for at denne muligheten skulle dukke opp. For nå, endelig har jeg en konkret plan om å få låtene ut til dere. Jeg jobber med en EP, har de fleste låtene klare, må bare få produsert de opp i rett sound. Målet mitt er å ha det ferdig innspilt til jul, så jeg kan slippe første single på nyåret. 

Er så takknemlig for de av dere som har ventet tålmodig på ny musikk og backet meg hele veien, selvom ting tar tid. Denne bransjen er komplisert, og det er mye som skal på plass. Forhåpentligvis har det vært verd å vente på meg. Jeg skal iallefall sørge for at det dere får er det absolutt beste jeg kan gi! 

<3 

The reality in America

Came across this important film about the situation for millions of Americans. Working full time, still living in poverty. 

USA is the land of opportunity, it is very easy to just see and focus on the alluring American dream, and the Hollywood glitz and glamour, especially for us who are not from here. But it is important to know what is really going on behind all the glitter...

I recommend this film to see what the reality are for millions of people-

With knowledge are we able to make a difference. 

I also encourage you to watch this TED talk that apparently was banned, cause it was too controversial!!   

Kim Kardashian & Kanye West

Happy Halloween! Kanye and I went to Steven Slate's annual halloween party! Had a blast! Forgot to take pics- of other things than myself... :)

With the host, Steven Slate

Hope you had a fun halloween! What did you dress up as?

Er dette normalt??

Tok disse bildene på Home Depot i LA for 2 uker siden... Jul i begynnelsen av oktober!? Hallo?! La oss nå få konsentrere oss om Halloween først!!

Har de dratt fram julepynten i Norge enda?

Movie Monday

Boys Don't Cry 

 

Dette er en viktig film. En sann historie om transseksuelle Teena Brandon. Om du ikke har sett den, bør du absolutt gjøre det. Hillary Swank vant Oscar for rollen som Brandon. Filmen portretterer kampen Teena Brandon må kjempe for å være seg selv i et trangsynt samfunn i midten av Amerika. Det er en sterk, men viktig film! Must see! Den finnes på Netflix. 

Melrose Flea Market

The fleamarket on Melrose and Fairfax is one of my favorite sunday- funday activities! I love the vibe, and the fact that you can find really unique stuff there. Usually for a good price. Everything fron jewelery and clothes, to art, crystals, and funiture. Just ordered a custom made coffee table from an artist who makes furniture and sells it there. Im so excited. Picking it up next sunday! Woho!

I am in love with my new TOMS camo shoes with heels!! I had no clue TOMS made shoes with heels till I found these. Now I live in them! Casual and cool at the same time! L.O.V.E!

Masterchef <3

Det var en utolig kul opplevelse å være med i Masterchef. 

Jeg traff fantastiske mennesker, og fikk virkelig utfordret meg selv. De første dagene var jeg så nervøs, som jeg aldri har vært. Når jeg står på scenen, eller gjør noe med musikken blir jeg aldri SÅ nervøs. Men dette var ukjent, jeg visste ikke hva vi skulle få, og jeg var veldig usikker på mine egne evner. Hjertet banket som på en liten kanin, jeg skalv på hendene, og var fryktelig spent på hva vi skulle få. Jeg er stolt over å ha kommet så langt som jeg gjorde. Jeg nådde målet mitt, som var å holde ut hele uka, selvom det føltes som jeg klamret meg fast i et halmstrå de to siste dagene. :D Så det var helt greit å ryke ut idag! Sarah Natasha fortjente virkelig å gå videre! Nå heier jeg videre inn i semifinalene! 

Her er noen bilder fra oppholdet i Danmark! 
There is no place like HOME

Var i Los Feliz og spiste middag på en fantastisk koselig restaurant som heter HOME ikveld! Elsker å oppdage nye steder i denne byen. Det er så stort her, og det er fortsatt masse deler av byen jeg ikke har rukket å utforske. Home ble jeg tipset om av en venninne, og den skuffet ikke! Utrolig koselig sted med god mat og kul vibb! Bør sjekkes ut om du er i LA!

Hva har jeg gjort???

Idag kan du se meg på Masterchef kjøkkenet? klokken 19.30 på TV3!

Har en følelse av at dette blir underholdende! 
 

På mandag skjer det!!!

Jeg er allergisk mot rødløk, tomat og avokado. OG jeg er vegetarianer. OG jeg brekker meg veldig lett av ting som lukter vondt, smaker vondt, har ekkel konsistens, eller bare er ekkelt? 

Og neste uke er jeg med i Masterchef! Hvordan skal dette gå??? Sjekk promoen her: 

video:masterchefnorge329332monthu193045

 

 

Cravings

One of my favorite treats here in LA is froyo with yummy toppings! I am a chocoholic, and today was one of those days when the thought of chocolate just kept creeping into my head when i tried to work.. Not good. So I ended up giving in and going to pinkberry! I havent been there since I got back, but wow I almost forgot how good it is! I think Im in heaven!

Los Angeles! First week!

Sånn, da har jeg endelig flyttet tilbake til Los Angeles!! BEKLAGER at det har tatt meg så lang til å oppdatere bloggen. Det har gått i ett her, men skal forsøke å oppsummere litt av hva som har skjedd så langt. Begynner men første uken. 

Reiste direkte fra Oslo til LA med Norwegian Dreamliner. Ingen problemer, flyet var nytt og fresht, og vi landet faktisk en time tidligere enn planlagt! 

Solgte unna masse klær og ting før vi dro. Er så deilig å bli kvitt ting. Det er en ubeskrivelig frihetsfølelse å ikke være bundet av ting, men å kunne følge hjertet og gå dit det fører deg! 3 kofferter var det jeg fikk med meg. Og det burde holde! Vel framme på LAX hadde vi bestillt en kjip van til å plukke oss opp, sfor å være sikre på at vi fikk plass til all bagasjen, men gjett hva? Vi fikk ikke noen van, isteden kom det en diger limo og plukket oss opp. Hyggelig overraskelse! :)

Da vi kommer fram til leiligheten vi skal bo i oppdager jeg at favorittjakken min, som jeg hadde på flyplassen da vi landet er borte. Jeg blir kjempelei meg og er sikker på at om noen har funnet den, har de tatt den. Men da jeg ringer til lost and found viser det seg at noen faktisk har levert inn jakken, og jeg kan komme ned og hente den! Hvor ofte skjer det? 

Første uka besto egentlig mest av visninger. Vi måtte ha funnet noe å flytte inn i innen 5 dager, for da kom han vi bodde hos hjem.

Og så, på årets varmeste dag- etter masse visninger på stygge, overprisede leiligheter med pappvegger, rustne kjøkken, ekle bad, og teppegulv, oppdager jeg en søt liten hund som vandrer for seg selv opp mot traffikerte Hollywood blvd. Det er ingen i nærheten, bortsett fra en postmann, så jeg spør om det er hans hund. Det er det ikke, men han forteller at den har fulgt etter han en stund. Jeg skjønner at den lille hunden har kommet bort fra eieren sin. Den lille skjønningen er helt uttørket, og litt skeptsk til å bli med meg, men jeg får lokket henne inn i bilen. Tar henne med hjem og gir henne litt vann, før vi tar henne med til en veterinær for å se om hun har chip. Det har hun, men den er satt inn så nylig at de ikke kan få opp kontaktinformasjonen på eieren. Dvs at vi må vente til dagen etter for å kontakte veterinæren som satte inn chipen for å finne eieren. Får med oss et bånd og litt mat, og forbereder oss på å passe på lille Molly som vi tilslutt begynner å kalle henne for. Dagen etter får vi kontakt med eieren, som viser seg å være et rescue center. Hunden som egentlig heter Cassie (Molly var jo ikke så langt unna?) hadde blitt adoptert bort noen dager tidligere, men de nye eierene hadde latt porten stå åpen, og de hadde tatt av henne tagen, så hun sa at de ikke fikk henne tilbake.

Første søndagen var det Sunset Strip Music Festival, og Tove Lo, som jeg elsker, skulle spille. Hadde så lyst til å dra, men fikk ikke ut fingeren til å kjøpe billett. Men lørdag kveld er vi på fest i little Norway House med gamle og nye venner, og en venn av en venn spør om vi har lyst på gratisbilletter til Sunset Strip Music Festival på søndagen. Er ikke det ganske sprøtt? Du får det du ber om, tydeligvis!Så da fikk jeg sett Tove, og rocka løs på festival!

Og vi fant drømmeleiligheten, ny, fresh og med utsikt til Hollywoodskiltet, så vi fikk flytte inn samme dag som kompisen vår kom hjem! Det kunne ikke vært bedre! :)

Og det er selvfølgelig med POOL!!! :D Hurra!!!

Legender

Hvor var du da Oddvar Brå brakk staven?

Hvor mange ganger har du ikke hørt det uttrykket? Igår traff jeg han faktisk, på Norge- Italia kampen. Oddvar Brå og Gjermund Eggen. To norske skilegender. Utrolig hyggelige, morsomme og inspirerende karer! :)

Oddvar Brå, meg, og Gjermund Eggen

Dear Stockholm

Dear Stockholm

 

Thank you for being my home for the past 3 years

Thank you for all the amazing friends I've made

Thank you for the music

Thank you for great music collaborations

Thank you for the people

Thank you for the love

Thank you for the food and yummy restaurants

Thank you for the memories.

 

I will be back...

...Sooner than later!Kanelbulla!

Fall in Stockholm, hot chocolate, a bench and a smile!The floating house...

Selling our stuff at LOPPIS!

Out and about...Amazing drinks at Nobis hotel

SMFF galan with Astma & Rocwell aka 2 /3rds of NONONO

Mustache party!

You eat your dinner in a robe at Yasuragi Spa Hotel

Bliss

Rehearsing the MGP performance with my choreographer Nancy :)I won't see this in a while...

My door in LA will probably never look like this...

 

Sushi at East!


The three musketeers reuniting in Stockholm

Gröna Lund.... chocolate....

Rooftop bar at Berns

My neighbors cat! <3

Pride with Niklas

In Divos chair!

I performed at the One Piece Garage Party...Spice Girls party!!!
Vicky <3

 

Janina and Sofia <3

Songwriting camp with Mary N'diaye!

The best soda in Sweden!!

Band rehearsalMidsommar!

Kubb!

Recording

Skansen

Möhippa / Bachelorette party

Studio with Karl-Ola

Recording


Kräftskiva

Summer!

This creative class made stage costumes for me as their school project!

Vicky and Gustaf's wedding!

Played a gig in the same building where Astrid Lindgren lived

I played my favorite club Debaser Slussen before they closed down...Studio time with the Kitty hat...

Photoshoot at Nobis hotelWorking with talented stylist Linda

Girl Power Songwriting Sessions...

This city! <3

 

Thanks for the memories!!

Vil du ha klærne mine?

Jeg flytter til LA om 2 uker, og har 8 flytteesker fulle av klær, sko, accessoires +++ masse andre ting som jeg skal kvitte meg med før jeg reiser. 

Holder derfor salg i Holtegata 18, 2 etg, 

Fredag 5 / 9 klokken 17-19

og 

Søndag 7/ 9 klokken 13-15

Mesteparten er i str XS- M. Bukser str 26 og 27, sko i str 37 / 38. 

Join gjerne på facebook eventet! 

https://www.facebook.com/events/678791225542803/  


Velkommen! 

 

(Du kan risikere å se sånn ut når du drar hjem?) 

Masterchef begynner ikveld!

Idag er det premiere på MasterChef på TV3. Gleder meg sånn til å se alle episodene! Var på premiereevent på fredag, og traff mange av de andre fine deltakerene! 

Fikk se en liten promo- blandt annet med klipp fra når jeg klipper for stort hull i posen og søler hele sjokoladedeigen min utover benken.  

Tror det blir et fantastisk program med mange morsomme folk satt i vanskelige situasjoner! Sånt blir det bra TV av. Gleder meg veldig til å se første uka nå med blandt andre Mira, Terje og Erlend Elias. Ser ut som Mira får gjennomgå i promoen! <3

Photobombed med Mia og Alexandra


Traff på Alexx Alexxander og Christine Guldbrandsen 

Her kan du se promoen: 

 

Gruppa jeg var med i kommer ikke på TV før i oktober- der vet jeg det er mye moro som skjer, men er helt sikker på at det er minst like mye rart og mosomt i de andre gruppene! ;)

 

Skal du se på?  

I give you all of me

I was made of honor and wedding singer in Christine and Magnus' wedding about a month ago...
The cutest little family! <3
I did a cover of John Legend's "All of Me" in the church.

Masterchef

I juni spilte jeg inn MasterChef som kommer på TV3 til høsten. 

Det er noe av det morsomste jeg har vært med på, og samtidig noe av det mest nervepirrende. Jeg gikk rundt og var konstant nervøs! Hjertet banket som på en liten kanin, for jeg var så nervøs for oppgavene. Havnet i en kjempefin gruppe med Sarah Natasha Melbye, Andreas Håtveit, Trine Grung, Kim Daniel Sannes og Per Sandberg. Om det ikke ble mye bra mat, tror jeg iallefall det ble mye bra TV! ;) Kim Daniel og meg

Andreas = Smiley = Mister nice guy!Kanine! Nervøs for hva slags oppgave vi kommer til å få!

Eyvind og Trine! Hellström er helt fantastisk, og ikke skummel i det hele tatt ( som jeg var redd for)! Trine er networking-queen, og inviterte meg til å teste facebookkurset hennes. Har ikke fått begynt enda, men gleder meg til sjekke det ut. Burde vel strengt tatt egentlig ta blogg kurset hennes, kunne nok trengt å få litt struktur og rutine på bloggingen min!? :D Eller hva? 

Knut Olav var deltakeransvarlig og gjorde oppholdet og opplevelsen enda bedre! Han tok oss med på fin restaurant etter innspilling. 

Solnedgang over København! <3

 

Kanine, Andreas, Knut Olav og Sarah Natasha.


Statsbudsjett-forhandlinger og masterchef gikk hånd i hånd for Per Sandberg :) 

Sminkefri obagi-oppdatering

Nå er det nesten 4 mnd siden jeg startet med Obagikuren for å få bukt med hudproblemene mine. Tenkte det var på tide med en liten oppdatering.

Jeg trodde jo egentlig at jeg skulle gjøre en BluePeel i April, men huden var ikke klar for det enda, og Siri hos klinikk Bunæs trodde at jeg kanskje ikke trengte det. Vi ble enige om at jeg skal gå på kremene til slutten av august også tar vi en ny vurdering da. Forhåpentligvis er det nok med bare krembehandlingen. 

Egentlig skulle jeg ha brukt tretinoin kremen hver kveld, men i og med at den gjør at man blir rød og flasser, har jeg måttet ta et par pauser pga jobb. Jeg går fortsatt på produktene, og har ikke hatt pause på over to uker nå, så nå virker det som jeg er over den værste "flasse-kneika" nå begynner huden bare å bli bedre. 

 

Nå: Bilde fra 9 Juli         Da:Bilde fra 9 April

Pigmentflekkene er borte, urenhetene på haka er borte. Hudtonen er jevn, og det føles deilig å endelig gå uten sminke igjen! :) 

Dette er prisen jeg har betalt, men det har vært verd å flasse, når jeg ser så bra resultater!  

Holder dere oppdatert på utviklingen! Og husk å forebygg med høy solfaktor i ansiktet hver dag! Jeg bruker SPF 50. 

Riding a unicorn

My phone fell in the water last week, so I feel pretty disconnected. Waiting for my insurance company to give me a new one, but they are zzzzoo slow! Hopefully I will be back online next week. 

But it actually feels good being disconnected for a little while, esp when the days are so hot. Theres not much more to do than relax and go swimming. I can't seem to think or get any work down in this heat. Im not complaining! I love this weather!! :D 


A lot of Stockholmers are trying to deal with this heat.. :) 

 

Writing a movie script

I love being creative in other fields than music as well. I've had an idea for a feature film for many years, and now time has come to write it out! So I locked myself up in a cabin for three days together with Petter, and wrote the whole story out! Petter has directed my last three music videos, and we work really well together. He has the experience in the film industry, and I have the crazy and sick ideas. Its almost done, and Im really excited about it! All I can say is that it is a horror film.. ;)

// 

Jeg elsker å være kreativ på andre måter enn bare å lage musikk. Jeg har hatt en filmmanus ide i mange år, og nå var tiden inne for å gjøre noe med den!

Petter og jeg låste oss inne på en hytte i tre dager, og skrev ut historien. Var super effektive, så nå er det ikke så mye som gjenstår før første draft er ferdig! Utrolig gøy. Petter har jo regissert de 3 siste musikkvideoene mine, og vi jobber ekstremt godt sammen. Han har filmutdannelse og masse erfaring, og jeg har syke og groteske ideer. Ja- det er en skrekkfilm! :D


I've got that summer feeling?

Last week I played an acoustic show at Quality Holmsbu Spa and Resort. Luckily we arrived the night before, so we got the whole day to  charge our batteries with sun bathing, crab catching, volleyball and swimming before the gig! It was the warmest day of the year so far, and it was just perfect! 

 

Street festival!

I love things like this! I just walked by götgatan last saturday, and they had blocked the street from traffic. There were food trucks, concerts, DJs, dancing, sun, a blue sky, happy people, artists, entertainment, fun and games! 

Had a vegan kebab for lunch, and ice cream for dessert. I love food trucks!! <3

More of this please!

Summer is here!

Im sorry for my absence on the blog, but I've been busy enjoying summer!

Its so nice here in scandinavia now. I've been in Norway for the past week, and I have taken tons of pics to share with you. Its just my accessibility hasn't been great.

Summer started a week ago. The weather turned from hail and rain to suddenly sun and heat! I love it!!!


Getting ready for summer started out with a visit at Clinic Divine, for a waxing treatment. Sahar was my dermatologist, was so sweet and got me ready for summer. I always do a lot of research on places like this, and I never go for the cheapest deal I find when it comes to these kind of things, I go for the best deal for my skin and body. Clinic Divine is a great skin care and waxing salon with many locations in Stockholm, and they just opened in Göteborg as well! :) They were super professional and are reasonably priced. Im such a germ freak, and its so important to me with good hygiene, experienced therapists, and good products when Im gonna treat myself with beauty treatments, and here I felt safe, and I know that the products they use are really good and Sahar was an amazing therapist! :) Visit them here if you wanna check them out.


After Clinic Divine, I went shoppingg for summer dresses. I found out I didn't have any, so I updated my wardrobe with three new cute dresses. 

Summer in my hood! 

My best friend in the sun. Sunforgettable by Colore Science with spy 50. Since Im still doing the Obagi treatment for my skin, I need to be extremely good with sunscreen. This is like make up / sun powder that you just freshen up with and it protects your skin! AMAZING!

Bloppis

Har lagt ut nye skatter på bloppis! Masse vintage, designerkjoler fra LA, helt nye ting som jeg aldri har brukt, som ikke har passet helt i str men som er FANTASTISKE +++ 

Sjekk ut http://bloppis.no/shops/aninestang/ 

Selger blant annet denne fantastiske rag & Bone kjolen, som kun har vært brukt en gang.

Og denne fine Gestuz kjolen, som jeg aldri har brukt.


+ masse andre godsaker!! Utdrikningslag

Sorry for at jeg har vært dårlig på oppdateringer i det siste! Ha bare gått i hundre. Juni har vært en fantastisk, men også veldig hektisk måned. Dere finner meg også på insta og facebook, om jeg ikke er så aktiv her på bloggen. 

I helgen var jeg forlover i bryllupet til Christine og Magnus, og for to uker siden arrangerte jeg utdrikningslag.

Dagen starter med at bruden blir vekket med høy musikk og to energibunter klokken 8.15. Hun hopper i dusjen mens vi pakker bagen hennes. Så får hun bind for øynene, et kledelig brudeslør på hodet, og en flaske med bobler i hånden idet vi plasserer henne i baksetet på bilen. 

Vi ender opp i en toppleilighet i Parkveien 64, som jeg har fått låne for anledningen. Der venter resten av jentene!

Det blir Champagnefrokost, mens Christine blir sminket og stylet at Rolf Ørjan Høgseth og Knut Eirik Kokkin.

Alle jentene har tatt med noe sexy styling alternativer, for bruden skal nemmelig ta sexy bilder som alle jentene skal gi i gave til brudgommen.

Med Rolf Ørjan bak kamerat blir resultatet fantastisk- men de bildene er kun for Magnus sine øyne ;)

Forlovermor må inn som smøringsassistent!

Etter en morsom og vågal fotoshoot bærer det en tur ned til Aker Brygge der C får noen litt ubehagelige, men ganske uskyldige og morsomme utfordringer. Hun må blant annet kile fremedde, og begynne og leie fremmede som vi velger ut. En guttegjeng fra Tyskland la sin elsk på henne.

Videre bærer det ned til Thea sin hytte i Skjeberg. Er så takknemlig for at værgudene er på vår side.

Etter en deilig rekelunsj og en liten lek er det klart for dagens store utfordring.

Jeg har vært i Tønsberg, hos Alexx Alexxander og Eventmarked.no og leid hoppeslott boksering, og sumobryterdrakter, så her skal alle få kjørt seg.
You messin' with me?Exhausted! Det var jo umulig å reise seg igjen når man falt i sumodraktene!

Etter kamptid blir det grillings og flere leker. Kvelden er fylt med overraskelser, gavelek, ballonglek, og  jeg har på forhånd laget en film der jeg intervjuer brudgommen om bruden og forholdet deres. Så skal vi se om svarene er like. Hun får høre spørsmålet og gjette hva han svarer. Fantastisk morsomt. Jeg la også inn et par lurespørsmål, der han egentlig svarte på noen annet. Det ble hysterisk. Jeg bad han blant annet mime en blekksprut og en reke, og han leverte varene, også sa jeg at jeg hadde spurt om hvordan hun danset første gang de traff hverandre. Og et par andre som også gikk rett hjem! :)

Fine gjengen!Thea fikk fin plassering bak der og gjør det beste utav grimase-requesten fra fotografen...

Songfarm

Been to songfarm, an amazing songwriting camp in Sweden. Tons of amazing songwriters and artists get together on a beautiful farm in Saltö. Every morning you get put in teams to write for an artist. I wrote a song for myself with Martin K, Jenny Langlo and Ingrid Skretting. We were a great team and came up with a song I'm really happy with. At night when we were done we had a listeningparty where we got to hear all the other teams songs. So many good ones, so many talented people, there were even a few live performances. :)

Yogamusikk

Idag har jeg vært i studio og lånt ut stemmen min til en yoga / meditasjons CD.. Spilte inn en låt og skal tilbake og gjøre en til neste uke. For en utrolig avslappende og deilig jobb! Gjorde yoga på morgenen for å komme i rett stemning, og sang et vakkert og meditativt mantra! Følte meg så avslappet etterpå! Skal si ifra når det er ute, så dere kan høre! :)

Summer love

Det var så deilig i Oslo forrige uke! Skikkelig sommerfølelse!!

Mildh press arrangerte deilig lunsj og sneak peak på gina tricot sin høstkolleksjon på den fantastiske restauranten Sawan på Frogner. Traff masse fine folk, så masse fine klær og spiste deilig mat! :)

Fine John André og Linda

Meg og Siri Tollerød, bildet er lånt fra www.fashionistainoslo.com

Beat for Beat

Jeg skal være med i Beat for Beat! Programmet blir vist høsten/vinteren 2014/2015 men innspillingen er 10 juni!

Jeg er på lag med Knut Marius Djupvik som vant the Voice, og vi konkurrerer mot Sandra Lyng og Mo! :) 

Tror det kommer til å bli veldig veldig gøy, og jeg gleder meg masse! Håper å se noen av dere i publikum. Det er gratis og vi spiller inn på NRK den 10 juni mellom klokken 17 og 19.10.

HER kan du bestille billetter! Photo by Jeanett Haslien

Optimal trening

Var hos Tommy Lande hos optimal trening på Bislett for å sjekke ryggen min og få et nytt treningsprogram. Tommy er osteopat og PT, så jeg fikk både knekt opp ryggen, ble testet på øvelser og fikk et fint treningsprogram jeg kan gjøre hvor som helst. Fikk noen tips og triks, så nå blir det perfekte squats her i gården ;)

Sjekk ut Tommy på www.prehabtrening.no

Jeg tømmer garderoben!

I og med at jeg flytter til USA etter sommeren har jeg begynt utrenskingen av garderoben. Har tatt med meg en diger koffert full av godsaker til Oslo. Litt nytt, litt gammelt, litt vintage, litt tilbehør, litt frynser, litt paljetter, litt casual.. Litt av alt egentlig!! Inviterer på shopping i Holtegata 18 på Frogner (det står Solstad / Stang på klokka) imorgen Fredag 22 mai mellom klokken 17 og 19. Vet det er litt kort varsel, men håper å se mange av dere imorgen!

CASH IS KING!

 

17 mai!

17th of May, Norways national day, is always a great celebration! This year it was 200 years since we got our constitution, and it turned out to be a great party! Started out with champagne breakfast, then we headed over to a rooftop party, stopped by Aker Brygge, then we went to an amazing party at Ormøya. Tons of great people, good food and a lot of artists and performers. At night we stopped by my friend Ronnie Ottems place, and the night ended at Oslos biggest gay party. By the end of the night my feet hurt so bad I had to throw in the towel at around 1 am, after walking around in heels for 16 hours..

Breakfast girls...

Rooftop party

On our way to make the city unsafe

Karl Johan! Soooo many people!!

The beautiful host Elisabeth Werp

There were many amazing performances!

Heming from mingelshow.com rocked out as a crazy waitress on rollerblades

Even my dad had a little performance

The view

Wonderful People <3

Kvinner i vinden

Hvert år inviterer Christian Ringnes en god gjeng damer på en fest han kaller "kvinner i vinden". Igår var det dags igjen, og for en samling av flotte og inspirerende kvinner som var der! Christian hadde samlet venninner i alle aldre og med ulike bakgrunner. Kunstnere, politikere, advokater, gründere, journalister, artister osv. Kvelden bød på mange inspirerende samtaler, fantastisk mat og drikke, morsom underholdning, og en velfyllt goodiebag fikk bli med hjem i de små timer!

Hadde på meg en kjole fra Gestuz, smykke fra Rubber, boots fra Rag&Bone og ringer fra Holpp jewlery

Christian åpner ballet på småflaskemuseet!

Doktor Jørgen Skavlan holdt et interessant foredrag med refleksjoner fra et venteværelse

Traff vakre Kathrine Sørland

Bathroom selfie med Charlotte Spetalen

Bjarte Hjelmeland sto for underholdningen

Den syndige dessertbuffeten!

Flinke Mari Silje er en rå fiolinist!

Småflaskemuseet serverte selvfølgelig drinker i småflasker! :)

NIN - What a show!!!!

Saw my favorite band Nine Inch Nails in Stockholm last night. While it seems like everybody and their mother was at the Justin Timberlake concert next door, my rock chick heart was beating hard to the industrial NIN music!

I have seen them once before so I knew that I was up for a treat, but it was even better than I expected! Trent Reznor is such an amazing artist, and his liveshow is such an experience. The lighting is so good. I have always said that I want NINs lighting guy when I go on tour! You have to see it to know what I mean. It's perfection! I wish Trent Reznor was my godfather, and would teach me all his tricks and secrets :) if you live in Norway- NIN are playing in Oslo on Monday - and I believe there is still tix available. Just a little recommendation from me! ;)

He played all my favorite songs. Closer, copy of a, head like a hole and hurt! Did you know that Hurt is hos original song, and Johnny Cash did a cover of it?

Just put an A in the beginning and an A in the end...

Kristallrummet

Min fine stylistvenninne Linda Påhls og jeg kom over denne koselige krystallbutikken på Söder igår!

Masse fine krystaller som visstnok skal hjelpe mot det meste. Gi mer energi, beskytte mot negativ energi, roe ned, hjelpe med å bli mer målrettet etc etc. Synes sånne ting er kjempespennende. Jeg kjøpte endel fine krystaller for noen år siden i New York, men jeg har helt glemt å prøve å "bruke" dem.. Men de ligger iallefall til pynt hjemme ;) tror du at krystaller har noen effekt?

Good morning!

Wishing you all a wonderful day! Yesterday was a great day, and today is gonna be even better! Last night I got confirmed from my old american manager that he had fixed tickets to NIN show in Stockholm on Saturday for me. NIN is one of my favorite bands, I have seen them live once before, and it was one of the best shows I have ever seen! Cant wait to see them again, and get inspired! :) I know they are playing in Oslo on Monday, if you are there and wanna see them! 

Got a lot of work done yesterday, mostly admin stuff, but you gotta do that too. Today Im gonna have to continue with that, this month is sooo busy with a lot of boring stuff that needs to be done in order to do what I love the most? These are exciting times! :D

Cant wait to rock out to this!!!

 

Studio time!

Studiomode with Jesper Borgen! I love being in the studio and just letting the creativity flow. Jesper and I had a few hours, and a lot to catch up on, but we came up with a great track, and Im taking it home with me to write lyrics.. :) 


Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert!

Jeg har fått et nytt livsmotto, og sier som Pippi Langstømpe; "Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert!"

Så nå har jeg bestemt meg for å begynne å lage mat. Jeg har jo laget mat før, men nå har jeg lyst til å legge litt ekstra effort i det, og begynne å lage retter jeg aldri har laget før. Jeg bruker alltid å ende opp med å lage det samme igjen og igjen. Også har jeg vært veldig bortskjemt med en kjæreste som elsker å lage mat, noe som også har gjort at jeg har blitt ekstremt lat på matlagingsfronten, og sulter heller foran brødboksen og venter på at han skal komme hjem, enn å diske opp med noe flott selv. 

Men nå er det nye tider på gang. Og med Pippis flotte innstilling kastet jeg meg ut i det igår, og disket opp med en oppskrift jeg fant på minmatglede.com. Og det var faktisk både moro, kreativt og ganske enkelt da jeg først satte igang! :) 

Resultatet ble dette:

Pannestekt torsk med ovnsbakte tomater på en seng av smørstekt sopp og squash tagliatelle, med hjemmelaget pesto, og et dryss av pinjekjerner, som de ville sagt på en fin restaurant. 

 

Ingredienser:  

Torskefilet med skinn

Shitake, østers-sopp, sjampinjong

Grønn squash

Store cherrytomater

Sitron

Basilikum

Smør

Pinjekjerner

Olivenolje 


Jeg begynte med pestoen, hadde ikke blender, så ble stavmixer på meg, men blener er nok best å bruke. Bland sammen 1 krukke basilikum, ca 2 1/2 ss pinjekjærner ca 1 dl olivenolje. Smak til med salt og pepper. 

Ovnsbakte tomater: Ha tomatene i en langpanne. Ha litt olivenolje og en klype salt over. Stek i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. Til skallet såvidt har løs seg fra tomaten.

Smørstekt sopp: Vask soppen, kutt den opp i skiver og stek i en god klatt smør på ganske høy varme. Ca 2 ss. Etter det har surret en stund, skru ned varmen og smak til med salt og pepper. Hold det varmt i pannen til du serverer.

Squash tagliatelle: Skjær av endene på squashen, del den i to og deretter to igjen. Skjær den i tynne skiver med en ostehøvel.

Pannestekt torsk: Ha 1-2 ss smør i pannen og legg torskefileten oppi med skinnet ned. Fres den et par minutter på høy varme, gjerne på begge sider. Når du ser skinnet begynner å slippe tak i fisken, skru ned varmen og la den stå ca 5 minutter til den er gjennomstekt. Press litt sitron over.  Viktig å ikke steke for lenge, så den blir tørr. 


Følte meg som den mestekokken! Sunt og godt!! Vil dere at jeg legger ut flere oppskrifter? Har en mistanke om at det blir mer av dette framover! 

 

Downtown LA

Going downtown is like coming to a different country!

The streets of fashion district

Big markets where you can do bargains...

I'm gonna be maid of honor in my friends wedding this summer...she wants my dress to be in peach or coral so I think I found the perfect maid of honor dress.... :S

They sell Jens for ten bucks!

Family time!

Sorry for my absence this past weekend. Been traveling across the ocean, so now Im in Norway for about a week. 

This weekend we celebrated my grandfathers 69th birthday! It was so nice to see my family again. The weather was great, just as good as in LA actually! We had an amazing dinner at their house, my granddad made his specialty, Bacalao, and after dinner we went to a dessert restaurant called "fristelse" ("temptation" in english). YUMMY!!

<3 My family! 


Temptations? Forloverkjole

Skal være forlover for venninnen min i sommer, og har fant den perfekte forloverkjolen downtown LA! Lang og korall, akkurat som hun ønsket!

Tror dere den blir en suksess?

Tror jeg har funnet løsningen på hudproblemene mine...

Jeg ble inspirert av min flotte venninne Colette Falla, som delte sin erfaringer med acne og uren hud, så jeg skjønte at jeg ikke var alene. Derfor tenkte jeg å dele mine erfaringer med dere, siden det sikkert er flere som sliter med det samme som meg!

Jeg har alltid hatt fin hud. Hele ungdomstiden min hadde jeg plettfri hud, men da jeg var rundt 24 fikk jeg plutselig hudproblemer. Acne og pigmentflekker. Hormonell og stressrelatert acne, og pigmentforandringer i huden, spesielt på overleppa (mange jenter får det pga hormoner) og på haka (sansynligvis som et resultat av at jeg "opererer" huden min om jeg ser antydning til kviser eller porer). Jeg har googlet masse for å finne ut av årsaker og behandlinger, og har vært hos mange hudpleiere. Mest sannsynlig er det hormonellt og stressrelatert, men jeg har også prøvd å kutte ut melkeprodukter, og merker at jeg blir bedre når jeg gjør det. Men huden er jo allerede skadet, og jeg vil så gjerne reparere den!

Nå har jeg endelig funnet noe som ser ut som det faktisk tar knekken på problemet, og jeg tenkte å la dere ta del i det jeg holder på med, fordi jeg ser at det begynner å funke.

For tre mnd siden begynte jeg med Zo-Skin Health produkter. De har hjulpet med å roe huden og rense opp i urenhetene (Har desverre ikke noe bilde fra før jeg begynte på de produktene). Men nå har jeg bestemt meg for å gå hele veien å kjøre den heavy obagi kuren, som gjør at man flasser og blir rød, men jeg kjente at jeg var klar for å få helt fin hud til sommeren, så jeg kan gå uten sminke uten å føle meg ubekvem.

9 april begynte jeg på de sterkere produktene, så hver kveld bruker jeg en del blender og en del A-vitaminsyre (tretinoinkrem). Dette er veldig aktive ingredienser, så de virker raskt.

Bildet til venstre er av huden min 9 april, da jeg begynte på Obagi produktene, bildet til høyre er fra 18 april etter 9 dager:
Huden min har allerede blitt jevnere, pigmentforandringene på overleppa er mye mindre, og urenhetene er på vei til å forsvinne. 

MEN det kommer uten "side effects" - jeg har flasset som bare det. Blir både rød og flasser. Utover ettermiddagen blir jeg så full av flass spesielt rundt munnen at jeg nesten bare må le. Det ser helt sjukt ut. Det er litt forskjellig fra dag til dag hvor mye jeg flasser, men sånn her så jeg ut på ettermiddagen 19 april: Når det blir så ille peeler jeg huden med Obagi VitaScrub, og da forsvinner det, men det er ikke så kult å plutselig oppdage at det ser ut som man har hvitt skjegg i halve ansiktet. 


Jeg bruker en del blender og en del tretinoinkrem om kvelden, og vitascrub når jeg må peele huden.

Planen er at jeg skal ta en Obagi Blue Peel hos Klinikk Bunæs når jeg kommer hjem til Norge, om huden min er klar for det. Blue Peel er en kjemisk peeling som gjør at effekten blir enda større. Så nå biter jeg tennene sammen og kaster meg inn i en ny uke med flassing og rødhet. Og MASSE SPF50! Har et fantastisk mineralpudder med faktor 50 som jeg tar på utover dagen for å dempe rødfargen og fylle på med solfaktor!

 
Colore science / sunforgettable

Jeg skal holde dere oppdatert på hvordan det går framover! Om du er interessert i å vite mer om Obagi finner du masse info på bloggen til flinke Silje Austnes

 

Junk Sunday

Realized we are leaving in 3 days! These 3 months have gone by so fast! Havent had any ben&jerry this whole trip, so figured today was a good day for some real American goodies! Cheetos and half baked b&j froyo!! Yummy! That and an episode of Silicon Valley made it a perfect Sunday night!

#selfie

Hanging out with my "sis" Camela Leierth, who I'm working on some really exciting projects with. She is an amazing songwriter (she wrote "Walking on air" from Katy Perry's latest album) screenwriter and actress. We had a little break from work and went shopping at Beverly Center. Ended up with NY and LA baseball hats and a lot of selfies...

Only in America!

Dine-in theatre!

I like movies, I like food, I like amazing desserts and I like it all at the same time! :)

Went to see Noah at amc dine-in theatre in Marina del Rey. Amazing movie and what a cool experience! The seats were lay down seats, kind of like first class seats on a plane.. But better! :)

You get your own server, and order whatever you want before the movie starts

Good, very American menu

My view, lying down in my seat, waiting for the food..

Getting comfy...

We can dig this... :)

Coachella day 2

Day 2! Such a blast! After the Spotify party we went to the festival. It was so windy, and in the desert that means sand storm. It was really dusty and all my clothes were grey when I got back home.

It was a great hang with great people and great music. I saw Lorde, Pharell, Muse, Skrillex, and a little bit of Foster the People.

Coachella! Photo by Merete Gamst @positivista

The hotel


A duck got lost and jumped in the pool, but he got up pretty fast when people started to swim after him...

PHARELL!!!!


With my new "Pharell-friends" in the desert storm

None of my friends wanted to see Pharell, who was the one of the main reasons I wanted to go, so when he started playing I went by myself. But I wasn't lonely for a long time. Met some new friends who I danced, rocked out and sang along to the hits with. 

Photo by Merete Gamst @positivista

Spotify day party at Coachella

Spotify, soho house and BMW hosted an amazing day party that we went to before we went to the festival yesterday.

Rocking out with the swedish mafia

The location was amazing!

Food!

You could even take the swan for a ride

Live music!

Flower girls making flower crowns!

My first time...

On Thursday I got an email from a manager that he had an extra Coachella ticket for me if I wanted it. I have never been and always wanted to go, so I had to take the opportunity! Kleerup was also going, so we took a roadtrip out to the desert yesterday. The drive usually takes 2h 20min, but we didn't have any luck with the traffic and ended up spending 4 1/2 hours, but we listened to music and had fun, so it didn't feel that long.

Problem was when we finally got to the hotel, way later than we had expected, I could not get a hold of the guy who had my ticket. So we just settled down, had dinner and went to bowling.

The view from the hotel balcony

When the bowling closed 20 min after we got there (just got one game in), we discovered that they had a casino in the same building, so we had to check it out! I had never been to a casino before in my life!

It was interesting and fun, and a great place to people watch!

I'm def not a big gambler, I lost 2 dollars in slot machines, just had to try it. Andreas played a little blackjack, but none of us had any luck...

Luckily I got a hold of the guy who has my ticket when he got back to his house and to internet last night, so I will get my pass tomorrow! :) I'm ready for coachella!!

Horrorkomedie og zombiekyss

Var på screening av Død Snø 2 på CAA sine kontorer i LA. Veldig kul film! Jeg har ikke sett eneren, for jeg trodde det var en skrekkfilm, og det tør jeg ikke se! Men det er en horrorkomedie! Grotesk og morsom! Og selv med vill fantasi er dette så out there at det er umulig å bli redd! ;)

Flinke Tommy Wirkola har regissert og skrevet filmen

En babe og en enøyet linselus

Inspirerte av filmen.. Prøver oss på zombiekyss

Sjekk ut traileren her:  

Lemonade

If you are ever in Venice, check out lemonade! Healthy and yummy food!! It's cafeteria style where you pick and chose and mix what you want!

They have tons of different lemonade flavors! I tried cucumber mint which I can absolutely recommend! 

I love that it's so easy to be healthy here. Kale and green beans seem to be as normal in LA as potatoes is in Norway.. :)

 

Rock my body

Its not easy to hide? I LOVE accessories! Did a photoshoot right before I left here and got introduced to a new swedish jewelry brand called IOAKU. 


Photo by Roy Rossovich Styling by Linda Påhls. The big necklace with the black stones is from IOAKU, chains are from TopShop and the bracelet is from Rock of Sweden.

The other day I got a call from the designer of IOAKU, Fanny Ek, who is LA as well. Got together for lunch in Venice. She is so cute and talented! A bunch of her stuff is already on my wish list! 

She even brought me a little gift <3


 I got something really nice! I'll show you later!

Swedish House Mafia event

Went to a screening of "Leave The World Behind" the documentary about the Swedish House Mafia, hosted by the Swedish American chamber of commerce.

Met Siv Cotton and Espen Hilton

And Fanny Ek, who is the designer behind the jewelry brand Ioaku.

The movie was really good and interesting! Check it out if you haven't yet

 

Saturday party people

So as I mentioned yesterday. Saturday was pretty insane! 

We started off with birthday brunch for Petter

Took a one hour road trip to Malibu in an Uber, with a driver that was an actor...

(Ilebek, Positivista and I)

Felt like we were 15 again when we had to stop by a liquor store on the way, and mix drinks in the parking lot outside to bring for the ride...It was an AWESOME party with cool people and pink balloons.. I always have fun when Im with Merete aka Positivista. Check out her blog here

Where the Moods limo is, there's always a party...

(photo by @joffen12)

Ended up going to a dinner with a group of people Espen had met on when their plane got cancelled from London. It was unbelievably nice. Amazing people. Its so funny how people meet in weird situations and become friends! Im so happy Espen invited me to be part of it! 


(photo by Espen Hilton)

Played fun games, had a good time...

(photo by Daniel Wisth)
And took #selfies


What a weekend!!

This weekend has been amazing!! Saturday was the perfect day off!

Surprise birthday brunch that lead to a hilarious road trip, to a pool party with Moods of Norway in Malibu, to a dinner in Santa Monica with my friend Espen and his amazing new friends who randomly enough got to know each other when the plane to LA got cancelled a few days ago... 

More details tomorrow! Here are some snaps! 

Bursdaaaaag!!

Når kjæresten har bursdag er det oppvartning på gang! Jeg elsker bursdager! Min egen bursdag er min favorittdag, og når de jeg er glad i har bursdag prøver jeg å gjøre mitt beste for bidra til at dagen skal bli super.

Han ble vekket med banana-chocolate muffins på senga, sang og gaver. Pakket inn på ordentlig amerikansk vis selvfølgelig!I den største pakken skjulte det seg et longboard som ble en stor suksess.

Bursdagsbarnet får selvsagt bestemme over mesteparten av aktivitetene på dagen, så etter muffinsfrokost ble det en deilig treningsøkt, før vi dro til Venice og spiste lunsj og drakk deilig juice på Kreation. Litt shopping av flere gaver måtte også til?

Nye sko fra TOMS fortjente bursdagsgutten! Det jeg digger mest med TOMS er at du ved å kjøpe et par sko, også gir et par sko til et barn i nød. Flere sånne firmaer, takk!


Etter lunsj og litt hvile bar det opp til Hollywood. Det ble en rask middag på en vegetarisk thai restaurant, før vi suste avgårde for å rekke hovedgaven; "The book of Mormon" på Pantages theatre. Jeg bodde i LA i tre år, men har faktisk aldri vært på teater i LA. "The Book of Mormon" var absolutt ingen dårlig start. Det er en musikal laget av skaperene av South Park, og er en av de morsomste musikalteater opplvelsene jeg har hatt. Bursdagsbarnet var veldig fornøyd.


Om en god latter forlenger livet, tror jeg at jeg forlenget livet med minst ett år under denne forestillingen!Kvelden ble rundet av med verdens beste sjokoladekake fra Bossa Nova! 

Har du noen fine bursdagstradisjoner? 

Doggy style

Met these cuties at venice beach! LA is full of dog lovers and rescue dogs. When I move back here I wanna rescue a dog! There are so many loving animals who needs new homes! When I meet happy dogs like these I can't help but fall in love!

The biggest one is 15 years old! And he was a bit tired...

They sure got popular with the Scandinavians...

Sunday bliss!

It's been a perfect day today! Started out as a goodbye brunch at the tasting kitchen on Abbot Kinney for my friend Janina who is going home to Sweden tonight. And ended up being a day full of joy, friends, beach-hang, fro-yo and mimosas! Sunday bliss!

I love this pic. Us and the palm trees. 

Brunch at the tasting kitchen! 

We even met a unicorn-wolf-leopard! 

The instagram generation...

Fro-yo time! <3

John Legend

My beautiful friend Janina gave me a wonderful birthday gift - she took me to see John Legend live in Walt Disney concert hall downtown Los Angeles!

The show was fantastic! What a voice he has!!

And when the last song, All of me, came as an encore- I think everybody in the room had goosebumps! It was so good!!! So beautiful! I love that song!

Syngende seler!

VAr ute og gikk tur i Marina Del Rey her om dagen, og oppdaget en gjeng med seler som lå og koste seg på en brygge. De hørte på Jazz fra en båt, og de sang med! 

Bare sjekk instagram videoen!

Veggie Grill

Looks like a buger, tastes like a burger, but there is NO MEAT in it!! Yey!!I LOVE IT! So yummy and healthy! Veggie cheese burger and sweet potato fries!  :)

Fin hud- Ja takk!

Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av å ta vare på huden min, og er veldig nøye på hva slags produkter jeg bruker. Mamma har jobbet som skjønnhetsjournalist og redaktør av flere helse og skjønnhetsmagasiner, og derfor har jeg lært meg masse om hva som funker og ikke. Jeg renser huden både morgen og kveld og legger meg aldri med sminke, uansett hvor trøtt jeg er. Det finnes ingen unnskyldning for ikke å fjerne den. Det er nesten sånn at jeg ikke får sove om jeg ikke har fått renset huden...  

Jeg har egentlig alltid hatt fin hud, men de siste par årene har jeg plutselig begynt å slite med både hormonell- og stress acne, og pigmentforndringer. 

Da jeg kom til LA ( nå er det ca 7 uker siden) begynte jeg på et nytt hudpleieprogram fra ZO-skin Health. Det er et undermerke til Obagi, som er litt mildere enn å gå på en ordentlig Obagi-kur, der du flasser og blir rød. Produktene er medisinske, og jobber med både å reparere, forebygge og beskytte huden. Jeg ser og føler allerede forskjell! Huden er jevnere, acnen begynner å forsvinne, og jeg føler meg mye bedre! Jeg kan endelig gå uten sminke på huden uten å føle meg "exposed". Det er så deilig. 

Den nye rutinen min består av:

Morgen: Renser med Oilacleanse, Acne pore treatment pads (mitt nye favoritt produkt), Olluminate øyekrem og Daily power defence serum. Også avslutter jeg med solfaktor 50 (bruker solfaktor i annsiktet hele året- solen står for ca 90% av hudens aldring!!!) 

Kveld: Renser med Oilacleanse, Acne pore treatment pads, Olluminate øyekrem og avslutter med Growth Factor Serum

Ca to ganger i uka peeler jeg huden med exfoliating polish også. SPF 50 hver dag!! 


MItt nye favorittprodukt! Acne pore treatment padsene! Jeg kan virkelig kjenne at den virker når jeg bruker den! No more acne her i gården!! 

Det er tydeligvis flere enn meg som elsker Obagi... http://www.siljeaustnes.com/2014/03/05/kjendisene-elsker-obagi/

Har dere noen favorittprodukter? 

 

Only in LA

...will you meet a St Patty's day dressed cat at the beach!

Btw, if you are in Norway- Se på Norske Talenter på TV2 ikveld... Det kommet muligens en morsom audition jeg kan fortelle mer om imorgen! :)

Universal Studios

Took a day off and went to Universal studios to spend time with some Swedish friends that are in town. Had such a great day! I become a little kid when Im in amusement parks! LOVE IT!

Ready for another ride! 
Yes, everybody has this look on their face when in line for a ride. ..

In the directors chair, where I belong...one day...

 
Simpsons the ride was awesome! I screamed so much! 


More waiting in line...


DINOSAURS!!


Happy! 

 

White and Gold

Got my nails done a few days ago. White and gold. I like it! It feels like "blanco" (what you use to erase handwriting with a pen) and glittery gold.

Its so much easier to get manicures and pedicures here in LA than in scandinavia. There are nail salons on every corner, they are affordable, and you can just walk in and get it done right away.  Fits me perfectly. What color/ theme / look do you think I should go for next time?

 


BEACH BODY 2014

Since I came to LA I've been really good to myself, and I've been working out at least 3 times a week! I've been working out at crunch a super nice gym in west hollywood. They have amazing classes, it's so hard you wanna puke and you think you are gonna die, but it's so much fun, a great vibe and you feel SO good afterwards! I esp love a class called diesel. It's an hour of intense boot camp training! High intensity, strength and cardio. My ass and abs hva never burned as much as they do after this class!! I'm working out with my friend Chau, who is one of my best friends, and an amazing singer and songwriter (and the voice of the memory eraser in the dominoes video). Check out her bands OKKO and Killabite (I love the song follow me home- hear it on spotify).

We took Mike Donavanik(amazing trainer)'s great Diesel class today, and Chau was wearing a heart rate monitor, and she burned over 550 calories. I'm sure I had about the same intensity! It was so heavy! Been home tonight writing and eating a bag of chocolate to make up for the lost calories ;)

Who's BUTT do you like BETTER?

Remember the yoga pant prank video I posted last week? Where the guy is catching all these guys staring at his butt?

I thought it was hillarious, and I think you guys did too... (If you missed it you can watch it here )

Well guess what happened; Im out biking on venice beach when I see this guy in girls leggings and a pink sweatshirt, with a small camera crew. 

It was Yousef, the same guy, making the "Yoga pant prank part 2"! 

So who's butt do you prefer? :D

 

Har vi glemt kardemommeloven?


Photo Roy Rossovich

Mobbing er et sårt, vondt og viktig tema. Jeg tror mange flere enn man aner blir utestengt eller mobbet, spesielt i barne- og ungdomsårene. Jeg har kontakt med flere unge jenter som opplever grov mobbing i hverdagen. Det gjør så vondt å høre hvordan de har det, og se hvordan det påvirker selvfølelsen og tryggheten deres. Er det noe som virkelig provoserer meg så er det mobbing. Jeg blir så ubeskrivelig frustrert, sint og lei meg når jeg leser om de mest tragiske tilfellene, der mobbere har drevet tenåringer til selvmord. Amanda Todd, Jamey Rodemeyer, Rebecca Sedwick. Historiene biter seg fast i meg. (Om du ikke er kjent med historiene og vil lese om dem, kan du google navnene deres)

Det er ikke så lett å tenke seg flere år frem i tid når man er fjorten. Og se at det kommer til å bli bedre, at livet endrer seg når man blir eldre. Jeg skulle ønske vi slapp å høre om flere slike tilfeller. At vi hadde nulltoleranse for mobbing. At de som mobber ble straffet. At det ikke var kult å prøve å hevde seg ved å tråkke på andre, eller glede seg over andres tragedie. Jeg oppfordrer dere til å vise mot til stå opp mot mobbing, utfrysning, netthets og baksnakking. Støtt hverandre og bygg hverandre opp isteden. Da står man så mye sterkere. Ikke glem kardemommeloven; 

Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil.

Det er så viktig å få fokus på dette. Derfor jeg valgte å dele mine erfaringer rundt temaet her: http://www.side2.no/aktuelt/---jeg-flte-meg-unsket-og-lite-verdt/5176361.html

 

Inspiration S.O.S

I wrote this great melody to a great track a few weeks ago, but I still don't have any clue about the lyric. Normally when I write a song, I write the lyric ith the melody somewhat together.  But this song is just a great melody with fake lyrics and no concept. Yet. So I figured I can ask you for help... What do you want me to write about? Any particular concept or theme?

 

Picnic in the park

The weather has been phenomenal this weekend! It was suuuper hot! On saturday we were desperate for some sun, so we went to wholefoods, got lunch, and brought it to a park. It was awesome. Park, sun and food. Can't beat it!

A certain somebody from Norway needs to get a tan! I can't believe I've been in California for a month and a half, and I still look like a Norwegian ice queen...

Ehhh or at least my skin is still white as milk! 

Got vegan curry chicken, kale sesame salad and green beans with almonds. So good and so healthy and so tasty! 

Soaking up some sun! 


SING BABY SING

On Friday we ended up at a korean karaoke place, where you get your own private room, food, drinks and karaoke.

Had a blast! Of course I couldn't help myself when I got in and there was an open mic, I had to get up there and perform.

And I didn't stop till I lost my voice, so was forced to go home to rest it way earlier than I wanted to. Im going in the studio this week, and can't afford to loose my voice, so I had to be responsible.

I just couldn't stop singing, it was so much fun!! As soon as I sat down, another cool song came on and I had to get back up again! Haha! Well it wasn't only me, at some point I think everybody were on the floor singing and dancing!  

We sang everything from Backstreet boys and Gwen Stefani via Kris Kross to Bon Jovie, Rage against the Machine and Gloria Gaynor. 

Getting ready for my part! Deep concentration!

We didn't even know all the songs, but at least we tried! 


We even gave a private concert to someone on facetime! 

Henriette did not want to sing, so she made sure she showed off another talent that made it impossible for us to hand her the mic. 

I think Ida is suggesting they sing a Whitney Houston track! Which is always a good choice at karaoke! :S Henriette is excited!We did not only perform for the people in the room, but for someone on the other side of the globe as well! It must have been a pretty weird morning for the guy on the other side of that iphone, having breakfast while watching us sing our lungs out in Korea Town...

MGP

I had such a great experience participating in MGP last year. I cant believe this is one year ago!

Were you watching it? 

Pictures are taken from http://www.op.no/mgp-larvik/

Have you been watching this year?  I think they have done a great job, making it into a MGP-festival, and Im here in LA, ready to watch it live. My good friend Ilebek is competing today, with his beautiful song "Who needs the Universe". I remember the first time he played it to me, and I just wanted to hear it again and again. He is such a talented guy! Cant wait to see him and the other artists on stage! :) Just a few minutes now...

Behind the scenes

The newest issue of the magazine KK is out today in Norway, and includes a long interview with me. You can read a part of it here.

We did the photoshoot and interview the day before I left to go to LA- at the beautiful Nobis hotel in Stockholm. 

Here are some behind the scenes pics :) 

Im in LOVE with this amazing Replay jacket!!! <3 <3 <3 Always lots of options!

With the super talented stylist Linda Påhls, at the end of the shoot her cute little daughter Ines joined us as well! :) Isn't this white Jofama leather jacket amazing?


Talented photographer Rickard Eriksson in action

Pose! Pose! Pose! 

More clothes...


The hat just followed me around all day, in the different shots!

Ines! The little cutiepie that came in and charmed us all at the end of the day. She belonged right there. Under the hat! :D

Party in the USA

Stopped by a wonderful party in this old house that some Norwegian friends have rented. The whole basement was like a little playground for grown ups. Walked in through a cinema room, into a dance floor, a pool table, and into a full service bar with a pinball machine. Took a little trip around the house and found a grand piano. So me and my buddy Mads ended up there for a few hours just singing and playing! :) I love jamming like this! Made it a perfect night! 

PerspectiveSome people spend $1000 on alcohol at a club in one night. What would happen if they instead of buying a table and bottle service, spending tons of money on giving alcohol to strangers- for one night would spend the same amount on changing somebodys life. 

This video is incredibly touching and inspiring! <3 

Intervju i KK

Gjorde et intervju med KK før jeg dro til USA. Hele intervjuet kommer i neste nummer som er ute 7 Mars. Men du kan allerede lese et lite utdrag her:

http://www.kk.no/kultur-underholdning/anine-stang-jeg-så-livet-mitt-rase-sammen-26454

 

Did an interview with the Norwegian magazine KK before I left for the states. The magazine will be out March 7th, and you can read a small part of the interview here:

http://www.kk.no/kultur-underholdning/anine-stang-jeg-så-livet-mitt-rase-sammen-26454

Im wearing tank top from Mardou&Dean / Tights- American Apparel /  Shoes - Zara / Necklace - Rubber / Hat - Stylists's privatePhotos by Rickard Eriksson Styling by Linda Påhls

Are you looking at my BUTT?

A friend shared this hillarious video with me today. It really made my day a little funnier, so now I wanna share it with you. It's 3 1/2 min of laughing! Enjoy!

BTW the beautiful behind on the picture is from pintrest. Its not me at the beach. Although I wish it was! 

LUCKY STRIKEIt was Kleerup's last night in LA, so we surprised him- he thought he was going to the studio, but instead he was taken to lucky strike bowling in Hollywood where a group of friends were waiting! Had an awesome night! And I ended up in second place, maybe I should consider a career change? Anina, the professional bowling star? What do you think?

lHZgrvRb8_

Organizing songs

Im have written so many songs lately. Songs that will not end up on my album as well, so I have to organize all the songs, write the splitsheets (who I wrote the songs with etc) and send songs out to publishers, so they can take the ones they like and pitch to different projects and artists that are looking for songs. 

Writing mode!


From a session with Elias Kapari

I love creating, and I love to be organized. It just does not come natural to me I guess!  I got a messy head! And I think its boring- especially when I havent done it all, and I need to organize like 50 songs! But its worth it once Im done! I just got to put the effort into doing it.


Session with FolleCreating magic with Karl Ola Kjellholm

 I guess Im just gonna have to put on some good music, I think Im gonna go for Pharell's new album, and get down to it!! Wish me luck!  

 

HEAVY PARTY

Friday turned out to be yet another birthday celebration!

Had a wonderful night with wonderful friends! They day started with my friends in Heavy Water sending me a case of the worlds greatest vodka, so everything was suddenly ready for a Heavy party! :)


Yummy vegan cupcakes! And balloons sent from my mom in Norway! :) Check out Henriettes cupkake mustache! <3 


I was a princess for the night!

Do I smell a girlband? 

HOLD ON! Colette and Johan- get a room!

Lovely Merete and I

Me and that handsome dude! <3

My former manager and american dad, Bill Siddons, stopped by and showed his appreciation of the Heavy Water.


Lukas and Tryna Rocking out with Andreas Kleerup and Petter.

I had a wonderful night! Im so grateful for all my beautiful friends who showed up and made it unforgettable! Unfortunally I did not get everyone caught on camera! 

 

Verdens beste lillebror!

Verdens beste lillebror er 18 år idag!!

Jeg er så uendelig stolt av han! Han er en fantastisk skuespiller, komiker, sanger og låtskriver. Jeg er sikker på at verden kommer til å se mye til han i framtiden! :)

Gratulerer med dagen, Emil! Jeg er ubeskrivelig glad i deg!

 

The worlds greatest brother is 18 years old today!!!!

Im so proud over this talented guy! He is an amazing actor, comedian, singer and songwriter. I know the world will see more of him in the future! 

Happy birthday, Emil! I love you so much!
BIRTHDAY WEEK

This week included the best day of the year. MY BIRTHDAY! 

It turned out to be an awesome birthday week. Starting on Monday, the night before my real birthday, I went to the amazing restaurant Maestro with some really great people I might start working with! Had an amazing meal, and an even better cake!!! Yey! 

Tuesday was the the big day. I got new boots from Rag and Bone, Genetic Denim jeans, and a gift card for a massage at a spa! :) So happy! 

Had lunch at one of my favorite spots Le Pain Quotidien on Melrose.


Jacket H&M / Boots Rag&Bone / Tank Groceries / Jeans Genetic Denim / Necklace SoB /  Glasses D&G / Bag Leowulff

And had dinner at Bazaar in the SLS hotel with Petter, Henriette and Merete! The tapas there is so good. Some of the dishes literally explodes in your mouth. I had to get a birthday "cake" here as well, though it was actually a cookie, and way more "LA-girl" sized than the huge chocolate cake they gave me at Maestro. 

After dinner we moved over to the bar, and got our own magician to mix drinks for us.. 

Okay, he might not have been a magician, but at least he made some magical tasting frozen caipirinhas..

That made us super happy!My lovely girlfriends!! Check out Meretes blog at positivista.comThe birthday week ended with another celebration on Friday! Will tell you more about that tomorrow! :) 

 

 

LA-baby

Hey everybody!

So I promised I would be better with my blog updates in 2014, and it's a promise Im gonna keep. I have moved my blog to this new platform, and Im really happy to be a part of the side2.no family!

Im gonna give you updates from my life here in lala-land, so please keep stopping by for news, updates and inspiration! 


SOOO HAPPY!! Jacket- Replay / Tank- Mardou&Dean /  Leggings- Black Milk / Necklace - Rubber / Shoes - ebay

I've been in LA for about a month now, and everything is going great!. It feels so good to be back here! I used to live here- for 3 years, so it actually feels like Im coming home. LA is the city I have lived the longest after I turned 18 and could decide for myself. :)


HONEY IM HOME!! Jacket- Replay / Tank- Mardou&Dean /  Leggings- Black Milk / Necklace - Rubber / Shoes - ebay
 

Im creating and planning- alot of exciting things are happening now. Im writing new material, and meeting new people to collaborate with over here. Making a plan for releasing the new stuff. I cant wait for you too hear it! Keep stopping by my blog for updates from my life here in lala-land! 

Love, Anina

Happy New Year!

Happy new year!!!

I know its been quiet for some time here. One thing Im gonna be better at in 2014 is to communicate with you here.

2013 turned out to be  a year of creating, the year of new beginnings, and a year when exciting opportunities presented themselves.

I usually spend the last day of the year reflecting over- and looking back at the year that has passed. I encourage you to take some time and recall your highlights as well. Its easy to think that there hasn't been anything exciting happening, but I promise you - if you start focusing, looking back in your calendar, or at your pictures - you will see that the year has had some amazing moments to be grateful for.  :)
Heres some of my highlights from 2013;
The year started out with a bang. I  got to be a part of the Norwegian Eurovision Song Contest (MGP) and perform live on national TV for all of Norway, with a song I had also written.
I am running my own record label, Electric Stardust.
2 of my songs, "Dominoes" and "Dinnertime" were featured in an american MTV movie.
I travelled to LA two times during the year, and got to work with amazing people, have exciting meetings, and see good friends again.
I went to NYC, and got to perform-for the 3rd time, at the legendary Gay Club "Splash", with butt naked hot guys on stage with me- just a month before they closed for good after 22 years.
I met a super inspiring 100 year old female drummer!
I went to Switzerland for the first time, and shot a travel program Channel 9, together with great friends.

 

I started DJing!
I got to drive my dream car, Tesla Roadster, and you will be able to see what it was like on the TV show "Garasjen"  on Viasat 4, in January.
Went to a great writing camp in Trondheim, and got my first songwriting cut in Asia.

I  went to an amazing wedding.
I got to celebrate my grand parents gold wedding. 50 years! So romantic, beautiful and inspiring!
I was lucky to play a gig at the amazing venue Debaser Slussen in Stockholm, where I always wanted to play.
I met one of my big inspirations, Marilyn Manson, and I also saw him live for the first time.
I started writing my first movie script.
I was honored to be part of the iCare campaign, to promote the amazing Nina Skarra designed scarves. When you buy a scarf, you also buy an eye operation for a blind person, so he or she will get his/her sight back.
 

I spent a lot of time in the studio, writing and creating new music. I made new friends, met inspiring people, got to work, play live and create with amazingly talented musicians, songwriters and producers from all over the world.

I wrote the best song I've written so far - you haven't heard it yet. But you will some time in 2014! ;)
2013 presented some exciting opportunities, and Im going back to LA this winter.
I have a felling that 2014 is gonna be an exciting year, and what I spent time creating in dark studios during 2013, will be brought out and into the light in 2014.
I am thankful I have good health, and that I can follow my dream. What I am most grateful for is you! All the amazing people I've got to meet along the way, my beautiful friends and family. My patient and always supporting fans.  All of you out there who have faith in me. I love you all, and wish you the best! I cant wait to see you in 2014!
May 2014 be the best year of your life so far! ;)

 

My cover of Applause by Lady Gaga

Did my first cover song on youtube together with 2 of the amazingly talented boys from No Sleep For Lucy! We were playing around in the studio, and figured it would be fun to make a different and acoustic version of Applause by Lady Gaga. Let me know what you think of it! :)

http://www.youtube.com/watch?v=shP6qlBtsz8 Did my first cover song on youtube together with 2 of the amazingly talented boys from No Sleep For Lucy! We were playing around in the studio, and figured it would be fun to make a different and acoustic version of Applause by Lady Gaga. Let me know what you think of it! :)

http://www.youtube.com/watch?v=shP6qlBtsz8

The Young

Check out this video of the MGP performance of The Young!

http://www.youtube.com/watch?v=nJk9SbA6Bu4

Check out this video of the MGP performance of The Young!

Super friend

I am so proud of my friend and old roomie, Marte. She has started her own super foods brand, "I am pure", and just opened up her own super foods and health store in Oslo called "super-helse". Had a few hours in Oslo on Monday, and I stopped by the store for the first time. I was so impressed! They have super foods, skincare, healthy chocolates +++ and everything is reasonable priced, so everybody can afford to be healthy! I got myself a starter kit, and can't wait to feel the effect it will give me! I will let you know how it goes! :)

Check out their blog for inspiration and recipes: http://www.super-helse.no/blogg/

 

Song:Expo 2013

Wow! What a weekend! Ive been at Trondheim Calling Song:Expo. Its a songwriting camp, and 60 songwriters from all over the world met, got divided into teams of 4 and 4, and wrote new music! It was amazing. I met so many cool and talented people, and so many good songs were made. Now my voice is completley gone (check out my vine and instagram to hear wghat it sounds like), and Im waiting to leave Trondheim. After 3 days of intense work, late nights and hard focus, last night was crazy. We finished our last songs around 7, and went to KOS for a listening party. Had a great dinner, and danced to the songs that got made during the camp. When the placed closed, we all went to an afterparty in the studio, where we jammed all night. Went back to the hotel at 6am, where they were getting ready to serve breakfast, so we ate breakfast before going to bed. :)

 

Mariann and I are excited to get started!

Feeling special in Trondheim...

Music in the making!

"I make hits"

They even gave us tattoos!

Ready for the listening party with Serbian popstar Kristina Kovac and Universal Music Publishings Pelle Lidell

Rocking out with Chad Hugo and Leiv

Swedish Midsummer

I celebrated my first swedish midsummer yesterday! 

It was awesome! Hung out with good friends, went to skansen, danced around the maypole, had a picnic, had a bbq, and ate sill och potatis, drank schnapps and played kubb.

It was wonderful!!

Check out my instagram for a few small videoes from the celebration. www.instagram.com/aninamusic

 

Playing Kubb...

Celebrated with this beautiful gang! 

Picninc!

The maypole is going up! 

Sofia made herself a flowercrown. A must for Swedish Midsummer!!

This little family was out and about as well!

Two snails were enjoying my strawberry.. I just gave it to them... :S

LA LA Land

I'm so sorry I'm bad with updates, but I'm super busy and also don't have Internet all the time which makes it harder! Follow me on Instagram for more frequent updates! Instagram.com/aninamusic

Los Angeles

Im in Los Angeles, been super busy since I came and haven't been online that much. So sorry for not keeping you updated. I've had some exciting meetings, and next week Im gonna write new songs! :)

It's so good to be back! The first day we came it was 36 degrees celsius! Nice and hot! Tomorrow is 17th of may, Norways national day, and I'm looking forward to celebrating it with a bunch of cool Norwegians in Cali!

Superwoman!

Thats what I gotta be nowadays! I really wish the days had more hours.. 8 more hours everyday would be great! Some time to sleep!

I am leaving to go to LA for a month in just a bit over a week, and before that I have to get 5 new songs ready- AND on wedndesday Im playing a gig at Debaser Slussen (suuupercool venue in Stockholm), so I have to rehearse with my band and get ready for that as well. Gonna play at least one brand new song, and thursday is a holliday, so I hope a lot of you come out and go crazy with me! :) 

Love, A

Bikini season coming up..

So I dragged myself to the gym, really not motivated at all. The first person I saw when I walked in was my PT Nicklas (I did not have a session with him booked). So I complained about not having worked out in a while, and I said I wished I was gobba work out with him- and lucky me- he had half an hour and nothing to do, and wanted to train me instead of just hanging around! Lucky day!! He pushed me so hard, I actually got a new personal record in leg press! 160kg!!! 160 KG!!!!!!! I'm probably not gonna be able to walk tomorrow!

160 KG to go!

I can do it!!

Had to crawl out to the changing rooms when I was done. My legs just disappeared under me! 

pAwZZ vs Anina

Im part of a DJ duo called pAwZZ vs Anina. We play music we love- mostly pop and rock from the 70s- today, mixed with a touch of hip hop, rnb and indie...

For booking: contact (at) aninamusic.com

Loppis

Had a wonderful day at cityloppisen on Sunday! Together with Carolina, aka Marshmallowelectra and Maya, I cleaned out my closet and sold some clothes. It was great, and there's still a bunch of goodies left, so I will put something up for sale online! :) will keep you posted!

Dominoes and Dinnertime!

Dominoes and Dinnertime are up on itunes and spotify again. 

Check them out and make sure to add them to you playlists! 

Dominoes on

iTunes: http://bit.ly/ZLGAel

Spotify: http://spoti.fi/Z5bPqu http://

 

Dinnertime on

iTunes: http://bit.ly/152grQD

Spotify: http://spoti.fi/ZfHvVm

No more bad hair day

Im not very good at fixing my hair, if Im doing something special and for shoots / videos etc I usually have good friends and stylists helping me out with the hair part of it... 

But now things might be changing. On tuesday I was so lucky to be invited to a little exclusive introduction to ghd at Mildh Press together with my friend Tomas Erdis (who can rescue a bad hair day- actually he can rescue any bad day in general :) Look at that smile!)

Cute girls!! Henriette from Mildh press and Charlotte from ghd / Bris Frisør 

Charlotte in action on the doll head. She taught us about the ghd tools and products. How to use them and for what. 

Then she moved on to my head.... 

Got tons of tricks and tips on how to use heatbased stylers from ghd to get the look I want.

So goodbye bad hairdays... Im probably never gonna have a bad hairday anymore.. eehhhh

Writing camp

After 3 days at a songwriters camp at Musikmakarna, Im heading home with 5 new songs in my suitcase! 

Met a bunch of wonderful and amazingly talented people! Now I'm exhausted, and ready to sleep for a day or two...;)

Outside Office in the sun :)

Dinnertime!

My new favorite soda! Trocadero, made in Norrland! :)

Flying home after 3 beautiful and super productive days!

Tired but happy! 5 new songs in my suitcase!

KJ and Mary are also happy campers

Oslo next!

 

Touchdown övik

Goodnight world!

Today has been intense. Im at a writingcamp in övik, been writing 2 soga today, and 4 more to come in the next 2 days! Will keep you posted! About to pass out now! Love, A

MTV HERE I COME!

2 of my songs, Dominoes and Dinnertime are featured in the new MTV movie "Ladies Man, a MADE movie" which airs on MTV USA tomorrow at 9pm/8c.

Im really happy and excited, and I can't wait to see the movie. Check out the trailer here: 

Get More: Ladies Man: A MADE Movie, Ladies Man: A MADE Movie, Full Episodes

 

If you read Norwegian check out this article: http://www.seher.no/914607/anine-blir-mtv-stjerne

L.O.V.E

Met these cute dogs at a café in Stockholm yesterday! 

Guarding!

Love her underbite and tounge out style!!

Friends forever! <3 

100 LIVE

Last night was awesome! I went to 100 LIVE, a monthly showcase event by 100 songs, which is a very cool new record label based here in Stockholm. 

Saw some cool new artists and hung out with a bunch of great people! 

A perfect monday night!! 

 

 

DJ-ing

I was just for a little visit at Pioneer Sweden's office. I started DJing, and needed to upgrade the system. I have only worked with vinyl before, and felt the urge to get more digital. This sexy little DJ-controller called XDJ-aero came home with me! :) excited to get my hands on it!

Songwriting

Trying to light my creative spark. Going in the studio tomorrow, and I want this lyric to be perfect. I know what I wanna say, but I'm looking for the right words... Wish me luck finding them! ;)

Back on track

Remember I wrote about Mercury Retrograde, and that it made me feel completly out of it!? Well, we are finally out of retrograde, and I feel normal again. Actually not even normal, I feel great! Im back on track, and I feel like things are falling into place again. My energy is coming back, my comunication with others is more clear, and I feel light and happy! 

Found a website that explains more about Mercury Retrograde and how it affects the different signs. Im picses, and here is what it says about us:

Pisces and Pisces Ascendant: All Mercury retrograde cycles particularly affect you in terms of communications with or about partnerships, as well as communications with or about family and home, because Mercury rules these areas of your life. It will be important to avoid signing any contracts or making important partnership or family/home decisions during this cycle. Occurring in your sign and your solar first house this time, extra care should be exercised when it comes to your body language. Others may misinterpret your body language, and you should be aware of a tendency to give off mixed signals. People in your life may complain that you seem emotionally distant. You may appear uncommunicative and hard to reach, or what you say comes out wrong. This is a time to review the manner in which you come across to others--not so much whether it truly reflects your nature, but more in terms of whether it is working for or against you. Don't worry too much if others aren't quite "getting" you for the time being. Things will change once Mercury turns direct, so you might decide to try to keep status quo for the time being. You might spend more time than usual when it comes to making decisions now, and this is natural. Rushed decisions may be regretted when you change your mind later on.

Check out this website for more info about mercury retrograde and all the different signs.

At the moment Im working on new songs here in Stockholm. Here are some snapshots from some sessions. 

From a session with Elias Kapari and Frida Molander

Writing a hit with Karl-Ola Kjellholm

 

Hvem bestemmer hva som er sexy?

Leste akkurat denne artikkelen i dagbladet http://www.kjendis.no/2013/03/14/kjendis/magnus_carlsen/sjakk/cosmopolitan/mest_sexy/26201066/

Med overskriften "Å kalle han sexy er å gå litt langt", uttaler modellmamma Eivor Øvrebø seg om at Sjakk-geniet Magnus Carlsen har havnet på britiske Cosmopolitans mest sexy liste, som en av 21 menn, i godt selskap med bl.a Ryan Gosling og David Beckham. 

Hvem bestemmer hva som er sexy? Har Eivor på 66 et fasitsvar som ikke Cosmopolitan redaksjonen i England har? Hvorfor valgte dagbladet å bruke det sitatet som overskrift? 

Kunne de ikke skrevet en sak om hvor gøy det er at Magnus er på mest sexy listen til britiske Cosmo, uten å prøve å dra han ned? Jeg regner med at dette er noe unge Carlsen ikke bryr seg nevneverdig om, men jeg kjenner at vinkingen i saken provoserer meg. Når skal vi fri oss fra janteloven og klare å glede oss over andres suksess? 

Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet

Grattis Magnus! Du er både smart og sexy! :) 

 

Vine

I just got myself an account on vine. Its an app like instagram, but with videoes instead of photos. Check it out and find me there! Just posted some funny videoes from the latest days in the studio... :)

Anina on VINE

Photo by Jeanett Haslien

Studio time

Hit making with Karl-Ola Kjellholm today!

Apart from writing hits with me, he is the guitar player in the supercool band The Pusher. If you don't know them- check them out ( search for the song "blow me and run")

Norwegian Cross Country Skiers....

The øast episode of Reisebyrået aired yesterday. In it you will see what happened when I interviewed my old schoolmate now turned pro cross country skier - Eirik Brandsdal, and Øystein "Pølsa" Pettersen. 

Philosphical thoughts here.. yes... 

Wait, whos interviewing who? 

"If I put my arm like this I look like a playmo-man! Take a picture!!"

Surrounded by Norwegian Cross country skiers. Nowhere to run! 

Here is the episode: 

05-Mar-13

Reisebyrået part 2 will air 17.30 today at Canal9. 

Here are some pics...

My amazing hotel suite in Sankt Moritz had a bathtub in the bedroom! LOVE IT! 

Beautiful roof decoration in the hallway at hotel Giardino...

Enjoying the Swiss alps!

 

 

Mercury Madness

Im feeling totally out of it... I cant seem to think clearly or get myself together. My computer is awfully slow, my phone just freezed, and in my head theres chaos. Been like this for a few days now,  and I realized we are in an astrological period of Mercury Retrograde. The planet Mercury starts turning in an apparent backward motion. It does this a few times a year, and apparantly it affects our mood, technological things like computers and phones can start acting weird. Also its a bad time for making deals and signing contracts. I know it sounds a little out there, but I believe we are affected by the universe. At least thats what Im gonna explain this confusing mood with. Now Im gonna use this madness and write a song! 

Google Mercury Retrograde or read more here

Remeber to watch Reisebyrået at Canal9 17.30 tonight if you are in Norway! :) 

Happy birthday, Emil!

My brother is 17 today! Woho!  Im so sad because Im stuck in Stockholm, and my family is in Norway celebrating him. Really wish I could have been there with them. He is such a talented young man, and Im so proud of him! :) Isn't he cute? 

Grey

Winter came back to Stockholm today! Im gonna try not to make it a gray day, even though it feels depressing looking out the window...

Work out time

New running shoes as well as this nice spring weather boosts my motivation to work out.. Now I'm heading out for a PT session. And I did yoga yesterday so Im very sore! Gonna be interesting to see how Im gonna feel tomorrow...

Wimp live sessions

Saw Kade and Adam Tensta live at story hotel last night. Amazing talent, great crowd and good vibe. But my feet killed me after a while.. it was very crowded, no place to sit, and I think I maybe chose the wrong shoes for a stand straight up for a few hours-concert... But at least I got so tall I could actually see what was going on on stage... ;)

It feels good

Had a wonderful birthday yesterday! Breakfast in bed, gifts, a good workout session, an amazing lunch, a walk in the city in the beautiful weather, tons of facebook love, and a nice little hang with some great friends! I love birthdays!!! My birthday! :)

In the shower...

Had a clean up on my bathroom shelf. Feels so good to get rid of old things Im not using, and things that have been there too long. This is my shower / hair section now. I got so much of my favorite brand Keune for Christmas, so I feel like a hair princess now. I got all I can dream about! 

I  love variation, and changing up the hair care products.  Now I have one shampoo for volume, one moisturizing and one for damaged and dull hair. And I love love love the organic "so pure"- line. 

In my job I get my hair styled a lot, and it can be really damaging. Styling products, teasing, hair straiteners and other heat based tools tears on the hair, and then its extra important to take good care of it, with good products. Remeber I also shared my secret volume weapon with you? 

The shelf! <3 

Damage control! This Hair Repair is magic. It heals my pourous and dry hair. Amazing! I try to use it at least twice a weak and sometimes I leave it in over night. 

Revive is my moisure boost. It also contains proteins to build up dull and damaged hair! And it smells SOOOO GOOD!!!

I actually wrote an article for my moms magazine Henne VAKKER about winter hair and how to best take care of it. Learned a lot. You should check it out. 

Happy Friday!

Im off to a very interesting meeting here in Stockholm now...

Great things in the making! :) 

Photo by Jeanett Haslien 

Check out the Young on itunes and spotify! Add it to your weekend playlist! :)

Itunes:  http://bit.ly/11gcJMS 

Spotify: http://spoti.fi/11jQju6

Wimp: http://bit.ly/12btE7Z

 

Grammis

My outfit for the Swedish Grammy party last night. Dress from Diesel black gold/Bracelets from So-B/ Shoes from Jeffrey Campbell

Only got one picture from the party... With my friend Tomas Erdis.

World Radio Day with UNESCO

I feel honored to have been asked by UNESCO to share my thoughts about the radio and its importance in my life, to celebrate the World Radio Day. Im in good company. You can also hear Desmond Tutu, Colin Greenwood of Radiohead, Chinese popicon WeiWei and other great people talk about the radio. Check it out! http://www.unesco.org/new/en/communication-and-information/events/prizes-and-celebrations/celebrations/world-radio-day/messages#anina

White Turf

Yesterday we went to white turf in Sankt Moritz. It's an annual horse race where the jockeys are in skis behind the horse! It's on the Sankt Moritz lake and it was about 15 000 people there! ON the lake! Fur coats, expensive glasses and small dogs are clue words. I fitted in quite well with my faux fur..

Skiqueen

Been such a wonderful day today! 

Was at Davos Nordic. A cross country skiing competition. I have never watched it live, and it was so much fun! Tons of people and a great vibe! It was almost as being at a festival. 

The crew! Sverre, Cecilie and Silje! <3 Love these guys! Wonderful travel companions! 

Super Mario was there with his band as well! 

And of course I had to dance while they were rocking it - Nintendo-style! 

The alps!

Im in Switzerland with Kanal 9, shooting a TV-show called "Reisebyrået". 

Here we are, the whole crew on the train to Klosters! 

Been in the slopes today, skiing for the first time in 3 years! A lot of fun, and I got down in one piece! :)

As you can see- it was very windy at the top! 2400m above sea level. 

 

Glitz and Glamour

I was reading the votes from Northern Norway in the superfinal at MGP 2013. 

So I wanted to dress for the occation, and add a bit more glamour than I normally do. 

Heres the outfit- all Norwegian design except the shoes! :) 

Dress: Kathrine Nørgård

Necklace: So-B (Børre Olsen)

Shoes: Bianco

 Photo by: Tom Hansen

What do you think? Do you like the glamourous Anina? 

Tired

Been an intense few weeks now being part of the MGP / Eurovision circus! Got home late sunday night, and was half dead. Havent gotten enough sleep the past few weeks, so I feel so tired all the time. 

I really wanna go to the gym, but for some reason it feels so hard to put on the workout clothes and get out the door inte the cold. It doesnt sound too tempting even though I know I feel so much better after working out... Little miss lazy.. yeah thats me! Someones gotta drag me out!

Dreaming of a vacation. This looks like something I could need right now! :) 

But reality is freezing cold and snow at home in Stockholm... And I gotta work! I have tons of exciting things coming up. Im actually going to Switzerland on Thursday to do a TV thing.. If I get my passport. I realized my passport expires tomorrow. Went to the embassy on monday, and hopefully they will have my new passport done till tomorrow. :S Crossing my fingers! 

Photo by Julie Pike

Check out The Young on Itunes: http://bit.ly/11gcJMS Spotify: http://spoti.fi/11jQju6

Acoustic version: iTunes: http://bit.ly/VIea6u Spotify: http://spoti.fi/U2NSP8

 

 

Jared Leto in my band!?

OMG! This is hilarious! Should this guy be in my band or what?

http://www.youtube.com/watch?v=tWQMCpIroXw OMG! This is hilarious! Should this guy be in my band or what?

http://www.youtube.com/watch?v=tWQMCpIroXw

Mgp final

Had a blast last night at the mgp final! Margaret Berger won the whole thing ( I knew she would from the moment I heard her song in Florø. It's a really great song, and she sings it perfectly!

Even though I was not performing "The Young" in the final, I got to "perform" in Oslo Spektrum for a few seconds anyways...

I got the job to read the votes from Northern Norway (I'm half "nordlending":))

I was wearing an amazing purple dress from Kathrine Nørgaard and a necklace from So-B. I felt very glamorous. Will try and see if I can find a pic of the dress, and post it later.

After the show I changed to a bit more edgy after party dress. Black leather from Muubaa, bracelets from So-B and shoes from Jefferey Campbell.

The Young live in MGP

If you wanna see the whole MGP show you can stream it for free here:  http://tv.nrk.no/serie/melodi-grand-prix-tv/muhu13005313/02-02-2013

Check out the song here:

The Young -

Itunes: http://bit.ly/11gcJMS Spotify: http://spoti.fi/11jQju6 Wimp: http://bit.ly/12btE7Z If you wanna see the whole MGP show you can stream it for free here: http://tv.nrk.no/serie/melodi-grand-prix-tv/muhu13005313/02-02-2013

Check out the song here:

The Young -

Itunes: http://bit.ly/11gcJMS Spotify: http://spoti.fi/11jQju6 Wimp: http://bit.ly/12btE7Z

Thank you so much!!!

Last night was wonderful! MGP has been so much fun, and Im so happy to be part of it!

Thank you everyone who voted for me last night! :) And thank you for all the wonderful comments and

feedback on the song and performance!

I have tons of pics from this week. Will share them as soon as I get them onto my computer!

Stay tuned!

Check out "The Young" on

Itunes: http://bit.ly/11gcJMS

Spotify: http://spoti.fi/11jQju6

Wimp: http://bit.ly/12btE7Z Å stå på scenen igår var magisk! MGP har vært så gøy å være med på! Tusen takk til alle som stemte!!

Og tusen takk for alle de hyggelige kommentarene og tilbakemeldingene på showet og låten! :)

Jeg har MASSE bilder fra uka, skal dele dem med dere så fort jeg får dem inn på macen! Stay tuned!

Sjekk ut "The Young"

Itunes: http://bit.ly/11gcJMS

Spotify: http://spoti.fi/11jQju6

Wimp: http://bit.ly/12btE7Z

Tonight is the night

Wohooooaaa!!

Ikveld gjelder det! MGP på NRK klokken 19.55!

Jeg er nummer 5!

Om du vil stemme meg videre til finalen sender du

SMS: 5 til 26600

TELEFON: 829 49 005

Sjekk ut låten på

Itunes: http://bit.ly/11gcJMS

Spotify: http://spoti.fi/11jQju6

Wimp: http://bit.ly/12btE7Z Wohooooaaa!!

Ikveld gjelder det! MGP på NRK klokken 19.55!

Jeg er nummer 5!

Om du vil stemme meg videre til finalen sender du

SMS: 5 til 26600

TELEFON: 829 49 005

Sjekk ut låten på

Itunes: http://bit.ly/11gcJMS

Spotify: http://spoti.fi/11jQju6

Wimp: http://bit.ly/12btE7Z

Busy morning

Busy morning! Woke up to this amazing view! Love it here! But no time to relax! First I did a radio interview with "radio bø" local radio station in northern Norway where my family is from! :)

Then I went straight to radio Grenland for an interview there and I even found a poster if myself in their window ;)

Next- concert on a high school, then try outs on stage! :)

Sirkuset er igang!!!

Første post idag: tørrprøver!

På bildet nederst til høyre lo jeg så jeg knakk sammen av en video vi filmet på prøven...skal prøve å få delt den med dere ikveld! Woho!

Husk å se på imorgen og stem

5 til 26600 når sendingen er igang! :)

MGP 2013

Katta er endelig ute av sekken!!!

Jeg skal være med i MGP i Larvik på lørdag!!! 

Sjekk ut låten min, The Young! <3 

Jeg er nummer 5 på lørdag! 

Itunes: http://bit.ly/11gcJMS Spotify: http://spoti.fi/11jQju6Wimp: http://bit.ly/12btE7Z

I got a feeling...

That todays gonna be a good day!  :) 

It started so good! Woke up to some amazing news, unfortunally I cant tell you more right now, but I will as soon as I can! 

Anyways! This is my motto today:

Pimping...

Thats what I've been doing today!

Or... you could call it nerding!

I've been on my computer figuring out technical stuff, that resulted in the pimping of my facebook page! :)

I added an itunes store tab and a music video / youtube tab which features my music and videos!

Check it out! And like my page to, to stay up to date with the latest news and exciting things going on!  www.facebook.com/OfficialAnina

 

New Blog

I have been so lucky to be asked by the Swedish blog-portal "finest.se" to start blogging on their platform, so I have moved my blog there!

Come and follow me there! :)

www.finest.se/anina

I have been so lucky to be asked by the Swedish blog-portal "finest.se" to start blogging on their platform, so I have moved my blog there!

Come and follow me there! :)

www.finest.se/anina

Exciting news

I had a very interesting meeting yesterday! Will let you know more about it later this week!

Btw did you know that Friday sept 21st is the world peace day? It's an important day to remember in these violent times, so Im gonna give you something special Friday night! Stay tuned!

I had a very interesting meeting yesterday! Will let you know more about it later this week!

Btw did you know that Friday sept 21st is the world peace day? It's an important day to remember in these violent times, so Im gonna give you something special Friday night! Stay tuned!

Concert at Brighton Pub

On Saturday I played a pop up gig at a gay club in Oslo called Brighton pub! Had a wonderful time! The crowd was amazing, it felt like I was playing in the living room of someones wild house party! Intimate and cool vibe!

The nights outfit:

My cute dancers Asbjørn and Jonas are excited for the show!

I was sooooo happy! I even got a surprise gift before the show!!! I love surprises! And I love gifts!;)

On Saturday I played a pop up gig at a gay club in Oslo called Brighton pub! Had a wonderful time! The crowd was amazing, it felt like I was playing in the living room of someones wild house party! Intimate and cool vibe!

The nights outfitMy cute dancers Asbjørn and Jonas are excited for the show!I was sooooo happy! I even got a surprise gift before the show!!! I love surprises! And I love gifts!;)Concert tonight, video on Monday!

This video delay is unfortunally out of my hands! Im so sorry you have to wait a few more days for it to be on youtube, BUT because of it I will give you an extra surprise when it comes out. So monday it is! No more delays!

We had an amazing releaseparty on Thursday! So happy to see so many people show up, and the feedback on the video was great! :)

Can't wait for the rest of you guys to see it!

Tonight Im playing a few songs at Brighton Pub in Oslo, heres an article from Gaysir about the event http://www.gaysir.no/artikkel.cfm?CID=15405

While waiting; enjoy some behind the scenes footage from the video set. :)

The director and the artist

Photo by Micke Engström

On our way to film.

Photo by Alex Nunez

The hair and Makeup team. Cårejånni Enderud and Divo Rashid! Photo by Jana Julian

Action! Photo by Nancy Camilla Jørgensen

Petter, Nancy and CåreJånni are happy with what they see.

Photo by Alex Nunez

Hitting it! Photo by Jana Julian

Photo by Jana Julian

Need a Brain Break Photo by Alex Nunez

 Meow! Photo by Micke Engström

This video delay is unfortunally out of my hands! Im so sorry you have to wait a few more days for it to be on youtube, BUT because of it I will give you an extra surprise when it comes out. So monday it is! No more delays!

We had an amazing releaseparty on Thursday! So happy to see so many people show up, and the feedback on the video was great! :)

Can't wait for the rest of you guys to see it!

Tonight Im playing a few songs at Brighton Pub in Oslo, heres an article from Gaysir about the event http://www.gaysir.no/artikkel.cfm?CID=15405

While waiting; enjoy some behind the scenes footage from the video set. :)

The director and the artist

Photo by Micke Engström

On our way to film.

Photo by Alex Nunez

The hair and Makeup team. Cårejånni Enderud and Divo Rashid! Photo by Jana Julian

Action! Photo by Nancy Camilla Jørgensen

Petter, Nancy and CåreJånni are happy with what they see.

Photo by Alex Nunez

Hitting it! Photo by Jana Julian

Photo by Jana Julian

Need a Brain Break Photo by Alex Nunez

 Meow! Photo by Micke Engström

Delay

Im so sorry, kittens! There will be a delay on the video! It will be out on Thursday!  We are working day and night to get it as good as it can be for you guys! The guys was up all night last night working, I caved in around 2am. And we are still here, editing now! I wanna give you something great! ;)

Super tired! Im so sorry, kittens! There will be a delay on the video! It will be out on Thursday!  We are working day and night to get it as good as it can be for you guys! The guys was up all night last night working, I caved in around 2am. And we are still here, editing now! I wanna give you something great! ;)

Super tired!

Character #4 Anina

Anina - Can't reveal all the details, folks! You will get to know me better with time. ;)

 

 

Anina - Can't reveal all the details, folks! You will get to know me better with time. ;)

The Brain

I love love love this brain neckless from Camilla Prytz! It looks like a real miniature brain! Cute and grotesque at the same time, my new treasure. I wear it every day!

#BRAINBREAK

I love love love this brain neckless from Camilla Prytz! It looks like a real miniature brain! Cute and grotesque at the same time, my new treasure. I wear it every day!

#BRAINBREAK

Character #2 "The cat"

Character #2 from the Brain Break video is "The Cat". Independent, mystical, flexible, cunning, wild,  playful, unpredictable. Naughty or nice? What do you think? Fantasy or reality? Who knows? Photos by Micke Engström

Character #2 from the Brain Break video is "The Cat". Independent, mystical, flexible, cunning, wild,  playful, unpredictable. Naughty or nice? What do you think? Fantasy or reality? Who knows?

Photos by Micke Engström

Creating

Last night I finally had some time to be creative in the apartment. I've had this idea that I want to paint a cherry tree silhouette on a white door in the hall.. So I went out, got some art supplies and did it! :)

Last night I finally had some time to be creative in the apartment. I've had this idea that I want to paint a cherry tree silhouette on a white door in the hall.. So I went out, got some art supplies and did it! :)

Character #1 "The Sanity"

It's time to reveal the first character from the Brain Break video...: The Sanity! Hard, cold, strong, stone faced ,and in total control. Always.  She takes what she wants, and uses what she must to keep things in order.

  It's time to reveal the first character from the Brain Break video...: The Sanity! Hard, cold, strong, stone faced ,and in total control. Always.  She takes what she wants, and uses what she must to keep things in order.

 

August 23rd!!

Big news today!

Im releasing my new single, the first under my new artist name, Anina, on August 23rd!

And Im releasing it on my own record label, Electric Stardust! :)

I am so happy, it feels so good to take control myself!!

Woho! I can't wait to share it with you guys! There is also a video on the way, and I will from today start to reveal the different characters  in the video! Stay tuned!

 

Spennende nyheter idag!!

Jeg slipper min nye single, Brain Break, den 23 August! Det er første single ut med mitt nye artistnavn, Anina, og jeg gir den ut på mitt eget plateselskap, Electric Stardust! :)

Det føles bra og spennende! Det er deilig å ha tatt full kontroll, og jeg gleder meg til å dele det jeg har jobbet med så lenge med dere! :D

Videoen til Brain Break er i postproduksjon nå, og kommer sammen med låten. Jeg vil fra og med idag og fram mot den 23 August, avsløre og la dere bli kjent med de forskjellige karakterene i videoen! Følg med på bloggen!!

 

Oslo Pride

Stockholm Pride is just over, and I have had a blast hanging out there. About a month ago it was Oslo Pride, which was also amazing! I played a preview of my new single "Brain Break" and got incredible feedback!! :) Here are some pics:

Rocking out backstage

My beautiful and extremely talented make up artist Stephan Ulvund Øien painted my face...

Hot dancers Ronald Belaza and Jonas Olsen ready to go on stage!

Nancy, my incredible choreographer

Here are some pics from the show:

Were you there? :) Stockholm Pride is just over, and I have had a blast hanging out there. About a month ago it was Oslo Pride, which was also amazing! I played a preview of my new single "Brain Break" and got incredible feedback!! :) Here are some pics:

Rocking out backstage

My beautiful and extremely talented make up artist Stephan Ulvund Øien painted my face...

Hot dancers Ronald Belaza and Jonas Olsen ready to go on stage!

Nancy, my incredible choreographer

Here are some pics from the show:

Were you there? :)

Fine Feather Heads

When my girls were over visiting me in Stockholm a few weeks ago, we found out we wanted feather extensions in out hair.

I have been using the Fine feather heads clip in on's for a while, but I wanted to try the permanent extension now! I love them! I've got a black one behind my ear and the natural colored ones on each side of the head... One up on top, and one a bit more hidden on the other side above the ear...

Check out http://finefeatherheads.com

Choises to be made...

Done

This is what it looks like..

What do you think? When my girls were over visiting me in Stockholm a few weeks ago, we found out we wanted feather extensions in out hair.

I have been using the Fine feather heads clip in on's for a while, but I wanted to try the permanent extension now! I love them! I've got a black one behind my ear and the natural colored ones on each side of the head... One up on top, and one a bit more hidden on the other side above the ear...

Check out http://finefeatherheads.com

Choises to be made...

Done

This is what it looks like..

What do you think?

HVA ER EN HIT?

Det pågår for tiden en interessant debatt om norsk popmusikk. Norske musikkjournalister etterlyser norskproduserte pophits - og norske artister blir kalt sære og alternative.

Jeg bor selv i Sverige og jobber med svenske produsenter. Min toårige musikk- og låtskriverutdannelse tok jeg i Sverige på yrkeshøyskolen “Musikmakarna”. Den tar inn 20-30 låtskriverstudenter i året, basert på opptaksprøver. Skolen samarbeider tett med den svenske musikkbransjen og studenter kan fordype seg i musikkproduksjon. De får sitt eget studio med tilgang 24/7, skriver låter og blir kjent med svenske publishere. Og - skolen er gratis! Hanne Sørvaag gikk året før meg, og Christoffer Wikberg (mannen bak den mye omtalte hiten “flytta på dej”), gikk i klassen min.

Jeg kjenner både den svenske og den norske musikkbransjen og ser store forskjeller. I Norge tilbys ingen gratis yrkesutdanning som låtskriver. Den svenske musikkbransjen ønsker å åpne dører og hjelpe talenter på vei.

Sverige har en langt sterkere pop-kultur. De hyller popmusikk som folk flest liker. Svenskene er ambisiøse og ønsker å være først ute med det nye. De er rett og slett sultne på suksess og vet hva som skal til. Det er ikke tilfeldig at musikk er Sveriges tredje største eksportvare.

Men hva gjør Norge feil? Hvorfor får ikke vi det til på samme måte som svenskene?

Jeg tror den norske muskkbransjen har en inngrodd frykt for det kommersielle. Jeg er enig med Kristoffer Tømmerbakke i at artister som satser på å lage hitmusikk må tåle å bli sablet ned av anmeldere og selvutnevnte musikkeksperter. Ofte står valget mellom å ha kredibilitet i bransjen eller kommersiell suksess. Dette kan ofte bli en ”catch 22”- der man uten bransjekredibilitet, får mindre oppmerksomhet rundt musikken sin.

Hva er egentlig en hit? Og hvordan blir en låt til en hit?

Det må selvfølgelig være en knallsterk, original og fengende låt, men mye av hit-faktoren ligger også i synlighet og spilletid. Hvor mange ganger har du ikke vært likegyldig overfor en låt første gang du hørte den?  Men når du har hørt den mange ganger på radio, begynner du å like den? På den annen side kan en låt være fantastisk god, men om man aldri får hørt den vil den jo heller aldri bli en hit.

I Norge finnes det få kanaler å vise seg fram i. Vi har et par TV- programmer (som helst velger de mest etablerte norske artistene-samt utenlandske artister), og ellers er det først og framst radio - og i noen tilfeller nettmedier, som gjør publikum oppmerksomme på nye låter.

Jeg antar det finnes masse hits rundt omkring i Norge som bare blir liggende på harddisk, fordi man er redd for å eksponere seg med noe som kan være for kommersielt. Janteloven herjer og man skal ha mye guts for å utfordre den. Svenske popartister har en helt annen selvtillit. Kanskje nettopp fordi de blir bygget opp av bransjen.

Kanskje vi kan lære noe av broderfolket i øst.

 

Linker til VGs artikler http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10067017 og http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10059423

Det pågår for tiden en interessant debatt om norsk popmusikk. Norske musikkjournalister etterlyser norskproduserte pophits - og norske artister blir kalt sære og alternative.

Jeg bor selv i Sverige og jobber med svenske produsenter. Min toårige musikk- og låtskriverutdannelse tok jeg i Sverige på yrkeshøyskolen “Musikmakarna”. Den tar inn 20-30 låtskriverstudenter i året, basert på opptaksprøver. Skolen samarbeider tett med den svenske musikkbransjen og studenter kan fordype seg i musikkproduksjon. De får sitt eget studio med tilgang 24/7, skriver låter og blir kjent med svenske publishere. Og - skolen er gratis! Hanne Sørvaag gikk året før meg, og Christoffer Wikberg (mannen bak den mye omtalte hiten “flytta på dej”), gikk i klassen min.

Jeg kjenner både den svenske og den norske musikkbransjen og ser store forskjeller. I Norge tilbys ingen gratis yrkesutdanning som låtskriver. Den svenske musikkbransjen ønsker å åpne dører og hjelpe talenter på vei.

Sverige har en langt sterkere pop-kultur. De hyller popmusikk som folk flest liker. Svenskene er ambisiøse og ønsker å være først ute med det nye. De er rett og slett sultne på suksess og vet hva som skal til. Det er ikke tilfeldig at musikk er Sveriges tredje største eksportvare.

Men hva gjør Norge feil? Hvorfor får ikke vi det til på samme måte som svenskene?

Jeg tror den norske muskkbransjen har en inngrodd frykt for det kommersielle. Jeg er enig med Kristoffer Tømmerbakke i at artister som satser på å lage hitmusikk må tåle å bli sablet ned av anmeldere og selvutnevnte musikkeksperter. Ofte står valget mellom å ha kredibilitet i bransjen eller kommersiell suksess. Dette kan ofte bli en ”catch 22”- der man uten bransjekredibilitet, får mindre oppmerksomhet rundt musikken sin.

Hva er egentlig en hit? Og hvordan blir en låt til en hit?

Det må selvfølgelig være en knallsterk, original og fengende låt, men mye av hit-faktoren ligger også i synlighet og spilletid. Hvor mange ganger har du ikke vært likegyldig overfor en låt første gang du hørte den?  Men når du har hørt den mange ganger på radio, begynner du å like den? På den annen side kan en låt være fantastisk god, men om man aldri får hørt den vil den jo heller aldri bli en hit.

I Norge finnes det få kanaler å vise seg fram i. Vi har et par TV- programmer (som helst velger de mest etablerte norske artistene-samt utenlandske artister), og ellers er det først og framst radio - og i noen tilfeller nettmedier, som gjør publikum oppmerksomme på nye låter.

Jeg antar det finnes masse hits rundt omkring i Norge som bare blir liggende på harddisk, fordi man er redd for å eksponere seg med noe som kan være for kommersielt. Janteloven herjer og man skal ha mye guts for å utfordre den. Svenske popartister har en helt annen selvtillit. Kanskje nettopp fordi de blir bygget opp av bransjen.

Kanskje vi kan lære noe av broderfolket i øst.

 

Linker til VGs artikler http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10067017 og http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10059423

Shopping in LA

Went crazy in this supercool store on Melrose called "8 Degrees". It was all accessories from local LA designers, and I just fell in love with all the unique and cool pieces I found!

Cool art on the walls...

My treasures...

The owner, Syrus, and I with my new headpiece. :)

Check out their website http://8degreesmelrose.com/ Went crazy in this supercool store on Melrose called "8 Degrees". It was all accessories from local LA designers, and I just fell in love with all the unique and cool pieces I found!

Cool art on the walls...

My treasures...

The owner, Syrus, and I with my new headpiece. :)

Check out their website http://8degreesmelrose.com/

Meet Your Meat

This is a strong video, but you should really watch it. It is heavy, its time to face the truth.

Like Alec Baldwin says in the end:

Everytime we sit down to eat, we make a choice.

Please choose vegetarianism. Do it for the animals. Do it for the environment. Do it for your health.

 

http://www.youtube.com/watch?v=qBgaRD0fzzk This is a strong video, but you should really watch it. It is heavy, its time to face the truth.

Like Alec Baldwin says in the end:

Everytime we sit down to eat, we make a choice.

Please choose vegetarianism. Do it for the animals. Do it for the environment. Do it for your health.

 

http://www.youtube.com/watch?v=qBgaRD0fzzk

Sick

Sooo boring to be sick!

Its been like this since Friday, and now Im just stuck in bed. I have lost my sense of taste, my sense of smell, and I can barely hear anything, it feels like my head is stuffed with cotton. AND Im coughing, and my throat is sore, AND I have a fever! BLAH!

Ok, Im not gonna whine anymore.

I thought I could share some movie/TV suggestions for you! And maybe get some back!?! Would love that!

I have been watching the fist season of HBO's new show "Girls".  Its hilarious! Truly recommend it!

http://www.youtube.com/watch?v=0QyyuM3CzSs

I saw The Dictator, when I was in New York, and  if you haven't seen it yet... you should!

http://www.youtube.com/watch?v=cYplvwBvGA4

Whats your favorite TV series? Sooo boring to be sick!

Its been like this since Friday, and now Im just stuck in bed. I have lost my sense of taste, my sense of smell, and I can barely hear anything, it feels like my head is stuffed with cotton. AND Im coughing, and my throat is sore, AND I have a fever! BLAH!

Ok, Im not gonna whine anymore.

I thought I could share some movie/TV suggestions for you! And maybe get some back!?! Would love that!

I have been watching the fist season of HBO's new show "Girls".  Its hilarious! Truly recommend it!

http://www.youtube.com/watch?v=0QyyuM3CzSs

I saw The Dictator, when I was in New York, and  if you haven't seen it yet... you should!

http://www.youtube.com/watch?v=cYplvwBvGA4

Whats your favorite TV series?

NOAH's ARK

I siste utgave av NOA's ARK, magasinet til foreningen for dyrs rettigheter, snakker jeg om kjøttindustrien og hvorfor jeg er vegetarianer (eller pesco-vegetarianer, siden jeg fortsatt spiser fisk). Check it out!

www.dyrsrettigheter.no I siste utgave av NOA's ARK, magasinet til foreningen for dyrs rettigheter, snakker jeg om kjøttindustrien og hvorfor jeg er vegetarianer (eller pesco-vegetarianer, siden jeg fortsatt spiser fisk). Check it out!

www.dyrsrettigheter.no

Miss Stang needs a MUstang

I've always wanted a red mustang, so when I was on vacation in LA, I figured it was time for Miss Stang to get her Mustang. 

Do you think it fits me? I've always wanted a red mustang, so when I was on vacation in LA, I figured it was time for Miss Stang to get her Mustang. 

Do you think it fits me?

Sleep No More

Went to the most amazing show ever! Total trip! If you are in NYC- You've got to see this!!

Sleep no more is experimental theatre. You walk into a faux hotel, get a mask on, drink some absinth if you like, and you walk in and is suddenly a part of the show. Well, you are silently watching behind your mask. You walk around in this huge hotel, and find characters to follow. Its absurd and crazy cool. Haunted house mixed with eyes wide shut is the feeling you get walking into the hotel. Its such a trip, and there are so many different characters to follow and things that are happening, that one time probably is not enough. I would love to go back one more time.

Here are some pics...

The masked people in the background is the audience watching. Most of the time the actors don't really interact with the audience, but suddenly one of the actors started dancing with me. Absurd and fun, I just had to play along...

My outfit for the night...

Check out http://www.sleepnomorenyc.com/ for tickets and information

  Went to the most amazing show ever! Total trip! If you are in NYC- You've got to see this!!

Sleep no more is experimental theatre. You walk into a faux hotel, get a mask on, drink some absinth if you like, and you walk in and is suddenly a part of the show. Well, you are silently watching behind your mask. You walk around in this huge hotel, and find characters to follow. Its absurd and crazy cool. Haunted house mixed with eyes wide shut is the feeling you get walking into the hotel. Its such a trip, and there are so many different characters to follow and things that are happening, that one time probably is not enough. I would love to go back one more time.

Here are some pics...

The masked people in the background is the audience watching. Most of the time the actors don't really interact with the audience, but suddenly one of the actors started dancing with me. Absurd and fun, I just had to play along...

My outfit for the night...

Check out http://www.sleepnomorenyc.com/ for tickets and information

Pinkberry

One of my fav things is frozen yoghurt! And my absolute favorite fro-yo place is Pinkberry!  Its SO tasty! And you put all these fresh toppings of your own choice on it. Like fresh fruit, berries, chocolate chips, mochi (its a Japaneese rice cake that tastes like gummy bears- yummy!!) etc.

I could eat pinkberry everyday! <3

 

Strawberries, Mango, Blueberries, Kiwi, Mochi on top of mango and original flavored fro-yo! MMMMMMMmmmmMMMM One of my fav things is frozen yoghurt! And my absolute favorite fro-yo place is Pinkberry!  Its SO tasty! And you put all these fresh toppings of your own choice on it. Like fresh fruit, berries, chocolate chips, mochi (its a Japaneese rice cake that tastes like gummy bears- yummy!!) etc.

I could eat pinkberry everyday! <3

 

Strawberries, Mango, Blueberries, Kiwi, Mochi on top of mango and original flavored fro-yo! MMMMMMMmmmmMMMM

New York, New York

New York was awesome! I finally got my pics onto my computer! So many things to share with you from the trip! Lets start with this!

The amazing New York City- From a taxi window...

In line for some real american food!

Veggie burgers, cheese fries, milkshake... All american vegetarian fast food meal.. Waaay to much! :D

Christopher Street. I used to live on this street when I went to acting school here right after high school.

Love the buildings in Greenwich Village!!

Touristy at Times Square...

NY from a rooftop party One of my fav things is frozen yoghurt! And my absolute favorite fro-yo place is Pinkberry!  Its SO tasty! And you put all these fresh toppings of your own choice on it. Like fresh fruit, berries, chocolate chips, mochi (its a Japaneese rice cake that tastes like gummy bears- yummy!!) etc.

I could eat pinkberry everyday! <3

 

Strawberries, Mango, Blueberries, Kiwi, Mochi on top of mango and original flavored fro-yo! MMMMMMMmmmmMMMM

No pain no gain

In the studio producing the new song with Anton Fahlgren. I'm such a perfectionist, must be hard to work with, its 3 am now, but these long hours are gonna be worth it in the end! I want to give you the best I can do!! Because you're worth it! :)

New Website

A new year, new opportunities, a new country, new artist name and new music! A lot of things have happened so far in 2012!  :-)

First of all- welcome to my new website!! Here you can follow whats going on in my world! I promise to update my blog frequently and let you be a part of this journey.

I have moved to Stockholm, where I have spent most of my time in dark studios witting lots of new material. I can't wait to share it with you all!

Whats better than welcoming spring with a new website?!

I am very curious about what you think about my site, and would love for you to leave a comment or two for me!  :-)

I am also returning to my original artist name, Anina, for my new material!

Please sign up for the newsletter, to make sure you are updated when new music is around the corner or Im playing a show near you (I promise not to spam you)

I hope you will swing by soon again, and check out my blog for updates!

 

Photo by Einar Aslaksen A new year, new opportunities, a new country, new artist name and new music! A lot of things have happened so far in 2012!  :-)

First of all- welcome to my new website! !

Here you can follow whats going on in my world! I promise to update my blog frequently and let you be a part of this journey.

I have moved to Stockholm, where I have spent most of my time in dark studios witting lots of new material. I can't wait to share it with you all!

Whats better than welcoming spring with a new website?!

I am very curious about what you think about my site, and would love for you to leave a comment or two for me!  :-)

I am also returning to my original artist name, Anina, for my new material!

Please sign up for the newsletter, to make sure you are updated when new music is around the corner or Im playing a show near you (I promise not to spam you)

I hope you will swing by soon again, and check out my blog for updates!

 

Photo by Einar Aslaksen

Studio!

Since I managed to sing my voice away yesterday, I'm gonna have to change up some plans, so instead of singing, we are gonna work on production in the studio today!

This vocal steamer is my best friend trying to bring my voice back ASAP Since I managed to sing my voice away yesterday, I'm gonna have to change up some plans, so instead of singing, we are gonna work on production in the studio today!this vocal steamer is my best friend trying to bring my voice back ASAP