hits

Jeg så et SPØKELSE!!!!!!!!

22.03.2016 - 23:28 Ingen kommentarer

Jeg hadde session i Jim Henson studio igår, med Stephen, Natalie og Seth. Alle var ganske forsinket, så vi startet ikke før klokken fem. Jim Henson studio er et legendarisk studio i LA. Det ble byggd i 1917 av Charlie Chaplin, og i platestudio her har artister som John Lennon, The Doors, Janis Joplin, KISS, U2, The Police, Diana Ross, No Doubt, Metallica, Justin Timberlake, Rihanna, Maroon 5 etc spilt inn hits. Harry Styles jobbet faktisk i studio over oss igår. 

 

Det er alltid gøy å jobbe med den gjengen jeg jobbet med igår, de har akkurat flyttet inn i studio i Henson, så har ikke jobbet med dem der før. 

For å gå på do, må man gå ut av studio bygningen og inn i en annen bygning. Jeg visste ikke hvor det var, så Seth skulle følge meg. Idet vi runder hjørnet ser jeg noe i øyekroken. "Åh en katt.." er jeg på vei til å si, men det er ikke en katt, men en gigantisk vaskebjørn som har blåst seg opp og ser ut som den er klar til å angripe! Den står midt i den lille passasjen og sperrer veien bort til doene. Jeg snur på helen, hyler, og løper tilbake der vi kom fra. Jeg skvatt så sykt! Når vi er ute av syne for den lusker den seg avgårde, mens vi holder på å dø av latterkrampe! Skulle gjerne hatt den reaksjonen på film! 


Ca sånn så den ut...
 

Når jeg skal på do neste gang vet jeg jo hvor det er og går selv. Klokken har blitt ett på natten, og jeg holder godt utkikk etter vaskebjørner, men det er ingen i sikte. Nå jeg er på vei ned trappen til studio igjen (det er en trapp utendørs, ned fra parkeringsplassen), og åpner glassdøren, kaster jeg et blikk opp til toppen av trappen, og ser en mannsskikkelse i svart dress og med hvit skjorte som står på toppen av trappen. Jeg ble så forfjamset, for jeg hadde ikke sett eller hørt at noen gikk bak meg eller var i nærheten, og plutselig var det noen så nærme. Jeg skvatt, så jeg fortet meg inn døren, men ingen kom ned etter meg. Innenfor døren slo det meg at skikkelsen var litt "blurry", og jeg hadde jo vært helt alene på plassen. Det var et spøkelse!! Kom inn i studio og fortalte de andre hva jeg hadde opplevd. Googlet "Jim Henson Studio Ghost" og det kom opp MASSE om at studioet er haunted. Det har til og med vært "ghost hunters" TV program der og filmet. Uææææ! Snakket med en kompis idag som har hatt det studioet jeg jobbet i igår før, og han sa at han har sett spøkelser der 3 ganger!  Lurer på om det var good ol' Charlie som viste seg for meg på trappa...

video:img3889

Snapstory fra igår... 

 

Processed with VSCOcam with b1 preset

Innholdsrik kveld! Men tror vi fikk en fet låt! ;) 

Følg meg på snap- aninamusic

www.instagram.com/aninamusic
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar