hits

Vi kan ikke lukke øynene lengre!

16.03.2016 - 06:35 Ingen kommentarer

Hvilken rett har mennesker til å være så grusomme mot andre levende skapninger? 

Denne dukket opp på facebookfeeden min idag, og jeg delte den der, men kjente at jeg vil dele den her også. Jeg er lei av venner som ignorerer denne type videoer og sier at de vet at det er grusomt, men de vil ikke se, de vil ikke vite, klarer ikke tenke på det. De vil ikke vite, så de ikke skal få dårlig samvittighet for å fortsette å kjøpe produktene, og støtte denne umennskelige industrien. De store selskapene som driver med dette tjener millioner på at folk ikke vil vite eller tenke på at det som ligger på tallerknen deres faktisk er et levende vesen som har blitt utsatt for tortur før det havnet der. 

 

The video the meat industry doesn't want us to see: Secret footage of hatchery shows baby chicks killed and tossed into...

Posted by Human cruelty towards other living being on Saturday, February 27, 2016

 

Kunnskap er makt. Det er så viktig å vite. Først da kan man gjøre en forskjell. Man må begynne med seg selv. Hver gang du handler på f.eks Mc.Donalds støtter du denne industrien. Om man slutter, boikotter, stiller krav, har man mulighet til å gjøre en forskjell. De vil jo bare ha pengene dine. Om de ikke får det før de endre seg, vil de endre seg.

Selv sluttet jeg å spise kjøtt og kylling i 2009. Jeg sluttet etter å ha lest en bok, "The Kind Diet" av Alicia Silverstone. Boken tar ikke bare for seg hvor forferdelige forholdene for slaktedyr er, som mange av disse skremselsvideoene folk helst ikke vil se gjør. Boken gjorde meg oppmerksom på hvordan kjøttindustrien er det største miljøsvinet av alle. Kjøttindustrien er den største kilden til våre globale miljøproblemer. Global oppvarming, vannmangel, avskoging og utryddelse av dyrearter, men ingen snakker om det! For kjøttindustrien har så mye penger og makt, så ingen snakker om det. De kjøper seg stillhet. De funder store miljøorganisasjoner, som heller fokuserer på andre årsaker til miljøproblemene vi har. 

Dere MÅ se dokumentaren "Cowspiracy" som tar opp og dette temaet. Ble ekstremt sjokkert, skuffet og inspirert da jeg så den. Utrolig bra film! 

I tillegg har kjøttindustien lurt oss til å tro at vi behøver animalsk protein for å bygge muskler, og få i oss nok næring. Det er bullshit. Det finnes bodybuilders som er veganere. Selv har jeg aldri følt meg bedre, eller vært sterkere enn etter at jeg sluttet å spise kjøtt!

0HkUxRxb0j

See the world from a different view

Jeg sier ikke at alle må bli vegetarianere eller veganere, jeg skal ikke presse mine meninger på andre, men jeg ønsker at alle skal ha kunnskap om industrien, og hva som forgår "i kulissene." Vite hva denne enorme og unaturlige etterspørselen etter kjøtt gjør med jorda vår. 

Om man vet har man mulighet til å ta bevisste valg for å gjøre det bedre. Hva med å begynne med å kutte ut kjøttprodukter noen dager i uka? 

Det er på tide å bli bevisste nå! 

Følg meg på instagram www.instagram.com/aninamusic

Snapchat - aninamusic

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar