hits

Meditasjon - balsam for hjerne og sjel

06.03.2016 - 09:46 Ingen kommentarer

Jeg tror at universet gir deg det du trenger når du trenger det, og jeg elsker når man merker at det skjer. Jeg tekstet litt med en gammel kompis, en musiker jeg har skrevet litt med tidligere, Kevin Hastings. Han er en fantastisk keyboardist, og har spilt med alt fra Rihanna til Lady Gaga, Jay Z, og nå er han i Miguel sitt band, og han er også yogalærer og veldig inne i meditasjon etc. Jeg følte meg ikke helt på topp da jeg skulle møte han, men iløpet av samtalen vår løftet han energien min og inspirerte meg, gav meg en skikkelig boost rett og slett. Vi prata masse om musikk og om livet, meditasjon og energi. Han fortalte at han har laget et 21 dagers guidet meditasjons program. 

Jeg ble så inspirert av møtet vårt, så jeg gikk hjem og sjekket det ut. Ble helt blown away over hvor bra det var! Han har helt fantastik behagelig stemme for dette! Nå har jeg begynt å meditere med programmet, og føler meg fantastisk. De første 7 episodene ligger ute gratis på hjemmesiden hans www.iamoneno.com

Oppfordrer deg til å sjekke det ut, logg av nettet og bruk 15 minutter på litt naturlig balsam for hjerne og sjel :)

Det er så lite som skal til for å ta kontroll over stress og slitsomme tanker. Jeg har som mål å klare å sette av 15 minutter om dagen til meditasjon. Det er jo ingenting egentlig, når man tenker på hvor mye tid man bruker på instagram, snap, face, lese nettaviser etc. Det er så mange tidstyver man lar stjele tiden sin, så dette bør ikke være så vanskelig å få til! :) 

rBCcRRNqxb4F


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar