hits

Bursdagsmagi på Venice beach

02.03.2016 - 07:37 Ingen kommentarer

For en bursdagsuke det har vært!! Ja, her i LA er det nemlig ikke bare birthday.. det er birthday week! Men la oss starte med selve dagen... 

Jeg ble vekket med frokost på sengen, omelette, juice, kake, roser, pakker og sang! Fikk til og med en rosa bursdagstiara! :) 

Mamma hadde sørget for å sende pakke i posten- fyllt med norsk sjokolade, et par fine topper, hudpleieprodukter fra ZO Medical og verdens beste kort!!! Hun skrev noe om at katten minnet henne om meg :D Haha!

Dagen ble tilbragt på vencie beach, syklende med tiara på hodet! 

Alt skal snappes! Heter aninamusic på snapchat! Add me! :) 


Det ble til og med litt tid til trening på Santa Monica Beach...


Og da jeg fant husker var dagen fullkommen! :) 
 

Etter stranden dro vi opp på Abbot Kinney, en av favorittgatene mine i LA, full av koselige restauranter og butikker. Spiste lunch på Gjelina, og brukte masse tid i diverse butikker... Så bar turen opp til Santa Monica, der jeg fikk meg en bursdags Pinkberry- verdens beste Frozen Yoghurt! (Når skal pinkberry komme til Norge?!)

Etter å ha vandret litt rundt i Santa Monica avsluttet vi kvelden på The Misfit restautant. De har sykt god mat og fantastisk service. Anbefales på det varmeste! De har masse gode og kreative vegetariske alternativer, som chickpea wraps med eple og røkte mandler (to die for!!) og kale salad med manchego, druer og quinoa. Og etter middag går de alltid rundt og deler ut verdens beste cookies med chocolate chips og sea salt. SÅÅ gode! Heldig som jeg var fikk jeg med meg en hel pose hjem siden jeg hadde bursdag! Wiiii!


Imorgen kan du lese om bursdagspikniken i Griffith Park!

 

Snapchat: aninamusic

Instagram: http://​Instagram.com/aninamusic

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar